"Cēsu alus/Lekrings" sēriju sāk ar panākumu bullīšos

15.03.2014

20140315-01-img_8249.jpg

Savu pirmo pusfināla sērijas spēli šovakar aizvadīja arī Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas komandas "RTU/Inspecta" un "Cēsu alus/Lekrings". Rīgas Olimpiskajā sporta centrā pamatlaikā un pagarinājumā uzvarētājus noskaidrot neizdevās, bet pēcspēles metienos pārāki izrādījās cēsnieki – 5:4. Labākā spēlētāja godā Cēsu komandas vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš atvairīja četrus no pieciem pretinieku bullīšiem.

 

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notikušās spēles pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – ar precīzu metienu savu komandu "RTU/Inspecta" vadībā izvirzīja Oskars Fīrmanis – 1:0. Pēc otrā perioda gan rezultāts bija jau neizšķirts – 2:2, tāpat arī pamatlaika beigās – 4:4. Pagarinājumā laukuma saimniekiem bija iespēja izmantot skaitlisko vairākumu, taču viņiem tas neizdevās. Pēcspēles metienu atvairīšanu "Lekrings" uzticēja vārtsargam Normundam Krūmiņam, kurš līdz tam spēli bija tikai skatījies no rezervistu soliņa. Tāda treneru izvēle attaisnojās – Krūmiņš atvairīja četrus bullīšus, bet netika galā tikai ar Jāņa Jansona raidījumu. "RTU/Inspecta" vārtsargu Edgaru Gailīti pārspēja Mārtiņš Rajeckis un Kārlis Bulmeistars, nodrošinot komandai "Cēsu alus/Lekrings" uzvaru ar 5:4 un vadību sērijā ar 1:0.

 

"Cēsu alus/Lekrings" sastāvā par labāko spēlētāju atzina vārtsargu Normundu Krūmiņu, kurš vārtos stājās tikai, lai atvairītu pēcspēles metienus. Viņa komandas biedrs Andris Rajeckis guva divus vārtus. Labākā gods "RTU/Inspecta" rindās tika vārtsargam Edgaram Gailītim, kurš spēles laikā atvairīja 33 no 38 pretinieku metieniem.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS