"Rubene" pārliecinoši pārspēj buldodzes

15.03.2014

ediite_13.jpg

Otra Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas pusfinālspēle šodien notika Kocēnos, kur vietējā "Rubene" uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Pārliecinošu uzvaru ar 11:6 izcīnīja kocēnietes, sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0. "Rubenes" labā 7 (5+2) punktus guva Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja Edīte Bankava, 7 (3+4) punkti Lienes Adamanes kontā.

 

Kocēnu sporta namā regulārā turnīra uzvarētāja "Rubene", būdama favorīte mačā pret "Ķekavas Bulldogs", lai arī rezultātu atklāja jau 22.sekundē (1:0), pirmā perioda laikā ieguva tikai vienu vārtu pārsvaru – 3:2. Turpinājumā gan izpaudās kocēniešu pārsvars – otrās trešdaļas laikā viņas savu handikapu palielināja līdz četriem goliem (8:4), bet visā spēlē svinēja samērā pārliecinošu uzvaru ar 11:6. Sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām "Rubene" izvirzījusies vadībā ar 1:0.

 

Uzvarētāju rindās ar septiņiem punktiem izcēlās Edīte Bankava, kurai arī labākās spēlētājas gods, tikpat punktu arī Lienei Adamanei, bet piecus punktus savāca Zeltīte Bankava. Par labāko "Ķekavas Bulldogs" sastāvā atzina Jolantu Kļavu, bet rezultatīvākā ar trim gūtiem vārtiem bija Aija Vancāne.


JUGLASCIEMS