Latvijai pretiniecēs polietes, zināmas visas pusfinālistes

13.12.2013

11341361704_2a1656ee1d.jpg

Čehijas pilsētā Ostravā notiekošajā pasaules čempionātā florbolā sievietēm šodien notika sešas spēles. Pēc to rezultātiem Latvijas sieviešu izlase uzzināja savu pirmo pretinieci cīņā par 5. – 8.vietu, bet zviedrietes un somietes – savas pretinieces turnīra pusfinālā.

 

Kā jau to varēja paredzēt, vienā no ceturtdaļfināla spēlēm mājinieces čehietes viegli tika galā ar Polijas florbolistēm – 10:1. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka polietēm būs jāturpina cīņa par 5. – 8.vietu pasaulē, kur viņas jau gaida mūsu izlase (spēle notiks rītvakar pulksten 18:00 pēc Latvijas laika), bet Čehijas valstsvienība sestdien pusfinālā krustos nūjas ar zviedrietēm. Otrā ceturtdaļfināla spēlē Šveice ar 8:0 sakāva Vāciju. Pusfinālā, kas arī notiks sestdien, šveicietes gaida Somijas izlase, bet vācietes par 5. – 8.vietu sacentīsies ar norvēģietēm.

 

Citās šodien notikušajās spēlēs Krievija tika pie pirmās uzvaras turnīrā, ar 11:4 sakaujot austrālietes, bet Japāna ar 5:1 pieveica čempionāta pastarīti Dienvidkoreju. Divos mačos uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks – Slovākija ar 4:3 pārspēja dānietes, bet Kanāda ar 6:5 – ungārietes.

JUGLASCIEMS