"Irlava" otrajā periodā salauž "Bauskas" pretestību

03.12.2022

irlava_krumins_21.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Zemgalē, kur "Bauska" uzņēma "Irlavu". Izšķirošo pārsvaru iegūstot otrajā trešdaļā, uzvaru ar 9:5 svinēja irlavnieki, kuru rindās ar "hat-trick" izcēlās Emīls Krūmiņš.

 

"Bauska" savā laukumā uzņēma "Irlavu", kam pirmā apļa mačā viesos piekāpās ar 5:10. Atbildes spēles rezultātu 4. minūtē atklāja irlavnieks Mareks Stančiks (1:0), bet jau nākamajā minūtē baušķenieks Kristers Ķūrēns-Repša ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Neizšķirts bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrās trešdaļas laikā Irlavas florbolisti guva piecus bezatbildes vārtus, faktiski nosverot uzvaras svaru kausu savā pusē (7:2). Pēdējā periodā "Irlava" savu pārsvaru veiksmīgi nosargāja un varēja svinēt uzvaru ar 9:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīls Krūmiņš, kurš šajā mačā guva trīs vārtus. Pa trim rezultativitātes punktiem arī viņa komandas biedriem Marekam Stančikam un Renāram Austrumam, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kristers Tiltiņš un Kristaps Kazlovskis. Par labāko starp baušķeniekiem atzina divu vārtu autoru Valdi Valteru Vanagu. 2 (1+1) punktus sakrāja Kristers Ķūrens-Repša. "Irlava" pēc šīs uzvaras ar 14 punktiem pakāpās uz 7. vietu turnīra tabulā, bet "Bauskai" joprojām deviņi punkti un 9. vieta.

JUGLASCIEMS