FBK SĀC vēlreiz uzvar Rīgas "RTU/Rockets"

03.12.2022

rockets_sac_2022.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem jau otro reizi spēkiem mērojās Rīgas "RTU/Rockets" un FBK SĀC. Ja Ādažos FBK SĀC uzvarēja tikai pagarinājumā (8:7), tad šovakar "Rimi" olimpiskajā centrā rīdzinieki tika pieveikti ar 9:5. Pa 3 (2+1) punktiem uzvarētāju labā sakrāja Dēvids Osītis un Jānis Boroduška.

 

Spēli starp "RTU/Rockets" un FBK SĀC labāk sāka ādažnieki, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:1. Viesu rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Dēvids Osītis, Niks Nagliņš un Krists Saldatenoks, bet rīdzinieku labā vienīgo golu iemeta Rainers Miķelsons. Laukuma saimnieki līdz mača vidum spēja atjaunot neizšķirtu rezultātu (3:3), bet ādažnieki atbildēja ar diviem goliem un arī otrajā pārtraukumā devās ar divu vārtu pārsvaru – 5:3. Pēdējā periodā FBK SĀC savu pārsvaru vēl tikai palielināja un varēja svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 9:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma vārtsargs Kārlis Pops, kurš atvairīja 37 no 42 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem katram bija Dēvids Osītis un Jānis Boroduška, divus golus iemeta Niks Nagliņš, bet Kristam Saldatenokam 2 (1+1) punkti. Rīgas komandas labā pa 2 (1+1) punktiem guva Toms Jānis Savickis, Artūrs Jansons, Rainers Miķelsons un Mārtiņš Lapsiņš, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Pēc šīs spēles neviena no komandām savas pozīcijas turnīra tabulā nemainīja. FBK SĀC astoņi punkti un priekšpēdējā vieta, bet "RTU/Rockets" viens punkts un attiecīgi pēdējā vieta.

 

Foto: Edvards Baranovs


JUGLASCIEMS