"NND/RJTC" sakauj turnīra tabulas pastarīti

03.12.2022

nnd_rovite.jpg

Šovakar "Rimi" olimpiskajā centrā, Rīgā, norisinājās ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā "NND/RJTC" uzņēma turnīra pastarīti "Irlavu/Tukumu". Pārliecinošu uzvaru ar 10:2 svinēja rīdzinieces, kuru sastāvā ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Klinta Rovīte.

 

Spēlē starp "NND/RJTC" un "Irlava/Tukums" rīdzinieces jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 5:1. Trīs vārtus mājinieču labā guva Klinta Rovīte, bet pa vienam golam iemeta Anna Mūrniece un Elīna Štrausa. Viesu komandas rindās ar vārtu guvumu izcēlās Kristīne Andrējeva. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieces atradās vadībā ar 8:1, bet visā spēlē "NND/RJTC" triumfēja ar 10:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma divu vārtu autore Santa Kazaine. Divi goli arī Annai Mūrniecei, 2 (1+1) punkti Olgai Timofejevai, ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Elīna Dīce, bet pati rezultatīvākā ar četriem goliem punktiem bija Klinta Rovīte. Pēc šī panākuma "NND/RJTC" ar 21 punktu atkal kļuva par turnīra tabulas līderi, bet komandai "Irlava/Tukums" punktu joprojām nav, tāpēc tā attiecīgi ieņem pēdējo vietu.

JUGLASCIEMS