"Ķekava" rezultatīvā spēlē pieveic Liepājas "Kuršus"

02.04.2021

kekava_020c.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem septīto uzvaru izcīnījusi "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 12:7 pārspēja Liepājas "Kuršus". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Markuss Januševskis.

 

Ķekavā notikušajā spēlē laukuma saimnieki trīs reizes izvirzījās vadībā (vārtus guva Gints Klēģers, Markuss Januševskis un Endijs Kleistrovs), bet "Kurši" tikpat reižu atjaunoja neizšķirtu (viens gols Ingara Jansona kontā, divi – Tomam Akmeņlaukam) – 3:3. Tomēr jau līdz pirmajam pārtraukumam "Ķekava" ieguva triju vārtu pārsvaru – 6:3. Otrā perioda laikā liepājniekiem izdevās nedaudz samazināt rezultāta starpību (6:8), tomēr galarezultātā "Ķekava" svinēja gana pārliecinošu panākumu ar 12:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Markusu Januševski, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa 3 (2+1) punktiem sakrāja Gints Klēģers un Artūrs Narogs, bet Everta Emīla Gertsona kontā divi vārtu guvumi. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma vienu vārtu autors Gustavs Griezītis. Rezultatīvākie ar četriem punktiem katram bija Ralfs Polis un Toms Akmeņlauks. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 21 punkts un joprojām 3. vieta, bet "Kurši" ar 12 punktiem atrodas 9. pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS