Ulbrokieši uzvar Rīgas "RTU/Rockets"

02.04.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" viesos ar 14:4 uzvarēja turnīra debitanti "RTU/Rockets". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Daniels Jānis Anis.

 

Līgas debitante "RTU/Rockets" savā laukumā uzņēma "Apelsīns/Oxdog Ulbroka". Jau pirmā perioda laikā viesi izvirzījās vadībā ar 4:0, pa golam iemeta Matīss Kristians Morozovs, Mārtiņš Jānis Mende, Daniels Tvoronovičs un Daniels Jānis Anis. 27. minūtē, kad rezultāts bija jau 5:0, pirmos vārtus guva arī mājinieki, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Mārtiņš Lapsiņš (1:5). Pēc otrās trešdaļas ulbrokieši atradās vadībā ar 9:2, bet visā spēlē uzvarēja ar 14:4.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina triju vārtu autoru Rolandu Līdumu. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (2+2) punktiem bija Daniels Jānis Anis, 3 (2+1) punkti Rolanda Kovaļevska kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Daniels Tvoronovičs, Kristers Eglītis un Jurģis Aizupietis. Rezultatīvākais Rīgas komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Mārtiņš Lapsiņš, bet Imantam Lastovskim 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu saņēma Jēkabs Senkāns, kurš ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Ulbrokas komandai tagad 23 punkti un joprojām 2. vieta, bet "RTU/Rockets" ar 2 punktiem atkāpusies uz pēdējo pozīciju.

JUGLASCIEMS