Cēsu "Lekrings" atzīst "Sparta Tallinn" pārākumu

11.02.2024

lekrings_022.jpg

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā neveiksmi piedzīvojusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šodien savā laukumā ar 2:6 zaudēja "Sparta Tallinn". Labākās spēlētājas balvu cēsnieču rindās saņēma otro vārtu autore Dārta Malkava.

 

Cēsu sporta kompleksā notikušās spēles 8. minūtē mājinieces nokļuva iedzinējās ar 0:1, bet pēc pirmā perioda atradās vadībā ar 2:1. Vispirms Katrīna Dārta Kārkliņa realizēja soda metienu, bet pēc tam ar vārtu guvumu izcēlās Dārta Malkava. Diemžēl, bet šajā spēlē, kā vēlāk izrādījās, tas bija Cēsu komandas pēdējais vārtu guvums. Otrās trešdaļas laikā "Sparta Tallinn" izvirzījās vadībā ar 4:2, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 6:2.

 

Par labāko spēlētāju Cēsu komandā "Lekrings" atzina otro vārtu autori Dārtu Malkavu. Tallinas komandā tādu pašu balvu saņēma divus vārtus guvusī Mona Liza Lusti, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Merli Suvari. Pēc šīs uzvaras komandai "Sparta Tallinn" jau 20 punktu, bet joprojām 3. vieta. "Lekrings" ar 14 punktiem atrodas vienu pozīciju zemāk.

JUGLASCIEMS