"Ķekavas Bulldogs" izcīna bronzu vecuma grupas ZU18 turnīrā

11.02.2024

kekavazu18_2024.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta florbolā bronzas medaļniekiem vecuma grupas ZU18 turnīrā kļuvuši "Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kas šodien Kocēnu sporta namā ar 12:9 pārspēja savus vienaudžus no komandas "Bauskas BJSS". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Patriks Zvejnieks.

 

Kocēnos notikušās spēles par bronzu rezultātu 5. minūtē atklāja ķekavietis Mārtiņš Hertmanis (1:0). Jau pēc četrām (!) sekundēm ar vārtu guvumu atbildēja baušķenieks Deniss Afanasjevs – 1:1. Turpmāko astoņu minūšu laikā "Ķekavas Bulldogs" spēlētāji Hertmanis, Emīls Kašs un Svens Balodis guva pa vārtiem, izvirzot savu komandu vadībā ar 4:1. Šo triju vārtu pārsvaru ķekavieši ļoti veiksmīgi nosargāja cīņas turpmākajā gaitā. Pēc pirmās trešdaļas "Ķekavas Bulldogs" atradās vadībā ar 6:3, pēc otrās – ar 9:6, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 12:9, par ko saņēma Latvijas čempionāta bronzas medaļas.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Patriks Zvejnieks, pa 3 (2+1) punktiem sakrāja Mārtiņš Hertmanis un Svens Balodis, bet pa 2 (1+1) punktiem – Ričards Orste, Elvis Kaķis un Roberts Penegs, bet labākā spēlētāja balva tika pasniegta Emīlam Kašam, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Par labāko "Bauskas BJSS" rindās atzina Denisu Afanasjevu, kurš arī izcēlās ar vienu golu. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (3+2) punktiem bija Ralfs Akmentiņš, 4 (3+1) punkti Valdim Valteram Vanagam, bet Nikam Danielam Bosakovam 3 (2+1) punkti.


JUGLASCIEMS