"Ulbroka/FS Masters" uzvar pagarinājumā un sērijā

05.03.2016

ulbroka_riga.jpg

ELVI florbola līgas pusfinālā iekļuvusi "Ulbroka/FS Masters", kas šovakar savā laukumā tikai papildlaikā ar 6:5 pārspēja FK "Rīga" florbolistus, sērijā svinot uzvaru ar 4:1. Izšķirošais vārtu guvums Artūra Jurševska kontā.

 

"Ulbroka/FS Masters" uzvarēja "Rīgu" ceturtdaļfināla sērijas pirmajos trijos mačos, bet panākums ar katru reizi nāca arvien smagāk. Ceturtajā cīņā pēcspēles metienos pārāki izrādījās rīdiznieki, arī šovakar daudz netrūka, lai uzvarētu tieši viņi. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (2:1) bija laukuma saimniekiem ulbrokiešiem, jo uz Nika Ķuzuļa un Kārļa Petrovska metieniem ar precīzu raidījumu atbildēja Alvis Dāle. Otrās trešdaļas laikā "Ulbroka/FS Masters" izvirzījās vadībā ar 4:2, bet spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 5:5. Pagarinājumā bija nepieciešamas vairāk nekā astoņas minūtes, līdz Ērika Akulova piespēli vārtu guvumā pārvērta Artūrs Jurševskis - Ulbrokas komanda varēja svinēt uzvaru šajā mačā ar 6:5, kā arī visā sērijā ar 4:1.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina izšķirošo vārtu autoru Artūru Jurševski, kuram šajā mačā divi goli. Rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Ceriņš, bet Kārlim Petrovskim un Tomam Niedrem pa 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Rīgas komandā saņēma "hat-trick" autors Alvis Dāle, bet ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Toms Bitmanis. "Ulbroka/FS Masters" pusfinālā spēkosies ar "Mogo-RTU/Rockets", bet FK "Rīga" florbolistiem šī sezona beigusies.


JUGLASCIEMS