"Lekringam" panākums Kocēnos, sērijā 3:2

05.03.2016

lekrings_2015r.jpg

Soļa attālumā no ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla nonākusi čempione "Lekrings" (Cēsis), kas šovakar Kocēnos ar 9:6 uzvarēja vietējo "Rubeni", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3:2. Uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem rezultatīvākais bija Andris Rajeckis.

 

Pirms šīsdienas mača starp Kocēnu "Rubeni" un Cēsu "Lekringu" ceturtdaļfināla sērijā ija kaujiniecisks neizšķirts - 2:2. Sērijas piektajā spēlē rezultātu jau 3.minūtē atklāja cēsnieks Toms Rīsmanis (1:0), bet pēc pirmā perioda bija neizšķirts - 2:2. Otrās trešdaļas laikā divu vārtu pārsvaru bija izdevies iegūt kocēniešiem (5:3). Pirms pēdējā perioda mājiniekiem gan tikai vienu vārtu pārsvars - 5:4. Pēdējo reizi vadībā šajā spēlē "Rubene" atradās desmit minūtes pirms pamatlaika beigām - 6:5. Atlikušajā laikā vārtus guva tikai cēsnieki, kas šo maču uzvarēja ar 9:6, bet sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 3:2.

 

Par labāko spēlētāju starp cēsniekiem tika atzīts Pēteris Trekše, kura kontā divi goli. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komandā savāca Toms Rīsmanis un Aleksandrs Abramovs, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Andris Rajeckis. Labākā spēlētāja balvu "Rubenes" rindās saņēma "hat-trick" autors Gatis Akūlovs, divi goli Ingara Matisona kontā.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS