"Lielvārde" vēlreiz pieveic "Kuršus" un uzvar sērijā

05.03.2016

lielvarde_kur15.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem otro pusfinālisti kļuva regulārā turnīra uzvarētāja "Lielvārde", kas šovakar savā laukumā ceturtdaļfināla sērijas piektajā mačā ar 7:3 pārspēja Liepājas "Kuršus", sērijā gūstot panākumu ar 4:1. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Edgaru Gailīti, kurš atvairīja 24 pretinieku metienus.

 

Lielvārdes novada sporta centrā pārpildītu skatītāju tribīņu priekšā cīņā starp "Lielvārdi" un "Kuršiem" rezultātu jau 2.minūtē Kaspara Klamera personā atklāja liepājnieki - 1:0. Tomēr pēc pirmā perioda vadībā ar 3:1 atradās laukuma saimnieki, kuru rindās ar precīziem metieniem izcēlās Ervīns Torsters, Atis Blinds un Kārlis Vitkovskis. Otrais periods sākās ar liepājnieka Rolanda Kovaļevska vārtu guvumu (2:3), tomēr tā bija pēdējā intriga šajā mačā. Pēc otrās trešdaļas lielvārdieši atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 7:3, gūstot panākumu sērijā ar 4:1 un iekļūstot pusfinālā.

 

Labākā spēlētāja balvu lielvārdiešu rindās saņēma vārtsargs Edgars Gailītis, kurš neitralizēja 24 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Toms Akmeņlauks, divi goli Kārļa Vitkovska kontā, bet Atis Blinds savāca 2 (1+1) punktus. Par labāko starp liepājniekiem atzina pirmo vārtu autoru Kasparu Klameru. "Lielvārdes" pretiniece pusfinālā būs ceturtdaļfināla sērijas starp Kocēnu "Rubeni" un Cēsu "Lekringu" uzvarētāja.

JUGLASCIEMS