"Bauska" revanšējas "Pārgaujai"

05.03.2016

bauska_2015.jpg

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena papildturnīra spēle - otro vakaru pēc kārtas spēkiem mērojās "Bauska" un Stalbes "Pārgauja". Ja vakar Stalbē ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:2 svinēja "Pārgauja", tad šovakar "Bauska" savā laukumā revanšējās ar 8:7. Piecus vārtus baušķenieku labā, tostarp arī izšķirošos, iemeta Pēteris Zeltiņš.

 

Bauskā notikusī spēle starp "Bausku" un "Pārgauju" bija ārkārtīgi sīva, jo vadībā rezultātā mainījās piecas reizes, neviena no komandām 60 minūšu laikā neieguva vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru, bet izšķirošais gols tika iemests pamatlaika pēdējā minūtē. Rezultātu 6.minūtē atklāja baušķenieks Pēteris Zeltiņš (1:0), bet jau 7.minūtē viesus vadībā ar 2:1 izvirzīja Ronalds Arājs. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), pēc otrā - 6:6. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī sākoties pamatlaika pēdējai minūtei (7:7), bet "Bauskai" tomēr izdevās izraut uzvaru un trīs punktus - Ginta Velmunska piespēli izšķirošo vārtu guvumā pārvērta Pēteris Zeltiņš.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina tieši Pēteri Zeltiņu, kurš ar 6 (5+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Izcila spēle arī Romualdam Paulovičam, kura kontā 5 (3+2) punkti. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Jānis Levanovičs, kuram 4 (3+1) punkti. Trīs rezultatīvas piespēles Laurim Ābolam.

JUGLASCIEMS