"Ķekava" sakauj LiepU un finišē 2.vietā

05.03.2016

kekava_artis.jpg

Ar pārliecinošu uzvaru savā laukumā pār ELVI florbola līgas sievietēm pastarīti LiepU regulāro turnīru noslēgusi vicečempione FK "Ķekava" (9:3), kas arī šosezon ierindojas 2.vietā aiz Kocēnu "Rubenes". Šīsdienas mačā ar četriem goliem izcēlās Sintija Kalvāne, 4 (2+2) punkti Laurai Skujevskai.

 

FK "Ķekava" šosezon ļoti ilgu laiku bija regulārā turnīra līdere, taču tā izskaņā zaudēja ļoti vērtīgus punktus. Ķekavietēm pirms šīsdienas mača bija teorētiskas izredzes atgūt pirmo vietu, taču vajadzēja ne tikai uzvarēt savā laukumā liepājnieces, bet arī cerēt uz Kocēnu "Rubenes" zaudējumu. Ar savu uzdevuma daļu "Ķekava" tika galā lieliski, lai gan spēles rezultātu 11.minūtē Lindas Jēgeres personā atklāja LiepU florbolistes (1:0), bet mača vidū rezultāts bija neizšķirts (2:2). Cīņas turpinājumā ķekavietes sāka vēl aktīvāk apšaudīt viešņu vārtus, tāda taktika ātri vien deva augļus - pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieces atradās vadībā ar 5:2, bet visā mačā uzvarēja ļoti pārliecinoši - 9:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina četru vārtu autori Sintiju Kalvāni. 4 (2+2) punkti viņas komandas biedrenei Laurai Skujevskai, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ieva Jurkāne. Labākās spēlētājas balvu LiepU rindās saņēma divu vārtu autore Linda Jēgere. Tā kā paralēli notiekošajā mačā uzvarēja "Rubene", FK "Ķekava" regulārajā turnīrā jāsamierinās ar 2.vietu - 51 punkts.

JUGLASCIEMS