Vidzemes derbijā "Lekrings" grauj "Rubeni"

20.02.2016

lekrings_abramovs.jpg

Šovakar vienīgā ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla spēle, kurā uzvaru nesvinēja mājinieki, notika Kocēnos, kur Cēsu "Lekrings" nevis vienkārši pārspēja vietējo "Rubeni", bet burtiski samīdīja to ar 9:3. 4 (1+3) punktus cēsnieku labā guva Aleksandrs Abramovs.

 

Regulārā turnīra pēdējā kārtā Kocēnu "Rubene" turnīra tabulā pakāpās uz 4.vietu, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sev pretiniecēs ieguva čempioni Cēsu "Lekringu". Kocēnieši pirms šīvakara spēles bija izcīnījusi astoņas uzvaras pēc kārtas, bet šovakar viņiem neizdevās turpināt savu panākumu sēriju. Jau pirmā perioda laikā vadībā ar 4:1 izvirzījās "Lekrings". Arī pēc otrās trešdaļas triju vārtu pārsvaru saglabāja viesi - 6:3. Pēdējā periodā laukuma saimniekiem pie vārtu guvuma tikt vairs neizdevās, bet viņu ciemiņi iemeta vēl trīs golus un svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Aleksandrs Abramovs, kurš ar 4 (1+3) punktiem bija arī rezultatīvākais. Ar "hat-trick" izcēlās Toms Rīsmanis, bet Paulam Erenbotam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp kocēniešiem atzina vienu vārtu autoru Ivaru Jēkabsonu, 2 (1+1) punkti Ata Stepāna kontā.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS