"Mogo-RTU/Rockets" tikai pagarinājumā pieveic valmieriešus

20.02.2016

mogo_jansons.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla pirmajā spēlē vissīvākā spēkošanās notika Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, kur laukuma saimniece "Mogo-RTU/Rockets" tikai papildlaikā uzvarēja "Valmieru/ViA" - 6:5 ET. Uzvaras vārtu guvums Gvido Laugas rēķinā.

 

Regulārā turnīra 3.vietas ieguvēja "Mogo-RTU/Rockets" šovakar ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Rīgas Olimpiskajā sporta centrā uzņēma FBK "Valmiera/ViA", kam iepriekšējā savstarpējā mačā bija zaudējusi ar 4:10. Šovakar rīdzinieki cīņu sāka ļoti pārliecinoši, 14 minūšu laikā pēc Gvido Laugas, Mārtiņa Brigmaņa un Mārtiņa Mendes metieniem izvirzoties vadībā ar 3:0. Tomēr valmieriešus tāds spēles sākums nesalauza - līdz pirmajam pārtraukuma viņi rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (2:3), bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts - 4:4. 49.minūtē pēc Mārtiņa Broka metiena vadībā ar 5:4 izvirzījās Valmieras komanda, tomēr, laukuma saimniekiem izdevās atspēlēties - 54.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Oskars Fīrmanis (5:5). Jau papildlaika 15.sekundē rīdzinieks Gvido Lauga ar precīzu metienu sniedza atbildi uz jautājumu par šīs spēles uzvarētāju - panākumu ar 6:5 svinēja "Mogo-RTU/Rockets".

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Andis Blinds, kurs atvairīja 25 no 30 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Gvido Lauga, ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Oskars Fīrmanis. Par labāko starp valmieriešiem arī atzina vārtsargu - Agri Rogaini, kurš tika galā ar 22 no 28 pretinieku metieniem. 2 (1+1) punktus viņa komandas labā guva Mārtiņš Broks, ar divām piespēlēm izcēlās Ivo Balodis. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījusies "Mogo-RTU/Rockets".

JUGLASCIEMS