Pirmajā ceturtdaļfināla spēlē "Lielvārde" sakauj "Kuršus"

20.02.2016

lielvarde_2015b.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēles ar ļoti pārliecinošu uzvaru sāka "Lielvārde", kas šovakar savā laukumā ar 9:2 sagrāva Liepājas "Kuršus". Ar "hat-trick" izcēlās lielvārdiešu spēlējošais treneris Atis Blinds.

 

Regulārā turnīra uzvarētāja "Lielvārde" izslēgšanas spēļu pirmo kārtu sāka pret Liepājas "Kuršiem", kura kā pēdēja kvalificējās "play-off". Lielvārdē notikušās spēles pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti - mājiniekus vadībā ar 1:0 izvirzīja Sandris Virsnītis. Spēles vidū liepājnieks Kaspars Klamers panāca izlīdzinājumu (1:1), bet cīņas turpinājumā iniciatīva pārgāja lielvārdiešu pusē, kuri pēc otrās trešdaļas atradās vadībā ar 6:1, bet visā spēlē uzvarēja ar 9:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 20 no 22 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar trīs iemestiem goliem bija Atis Blinds, pa 3 (1+2) punktiem savāca Gints Klēģers un Sandris Virsnītis, bet pa 2 (1+1) punktiem - Toms Akmeņlauks, Pēteris Freimanis, Mikus Valpēters un Aivis Kusiņš. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā arī saņēma vārtsargs - Edgars Rimarenko, kurš neitralizēja 18 no 25 metieniem. 2 (1+1) punktus viņa komandas labā savāca Rolands Kovaļevskis.

JUGLASCIEMS