Pastarīšu duelī "Pārgauja" pārspēj buldogus

12.12.2015

pargauja_2015b.jpg

Šovakar Stalbē notika ELVI florbola līgas vīriešiem spēle, kurā tikās abas turnīra pastarītes – vietējā SK "Pārgauja" un "Ķekavas Bulldogs". Stalbieši, kuru rindās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Jānis Levanovičs, sarūpēja ķekaviešiem jau devīto zaudējumu pēc kārtas – 7:5.

 

Stalbes vidusskolas sporta zālē šovakar nūjas krustoja abas turnīra tabulas lejasgala komandas – tobrīd 11.vietā esošā vietējā "Pārgauja" uzņēma pēdējās pozīcijas īpašnieci "Ķekavas Bulldogs". Spēles rezultātu jau 39.sekundē atklāja ķekavietis Oskars Repke (1:0), bet 7.minūtē stalbietis Miķelis Roops realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu, panākdams 1;1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars atkal bija viesiem – 2:1. Otrajā trešdaļā četrus vārtus pēc kārtas guva "Pārgauja", izvirzoties vadībā ar 5:2. Savu pārsvaru mājinieki vairs neatdeva – pēc otrā perioda rezultāts bija 5:3, bet visā spēlē Stalbes komanda svinēja uzvaru ar 7:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vienas piespēles autors Alvils Zauers, bet rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Jānis Levanovičs. Pa diviem goliem iemeta Oskars Balodis un Miķelis Roops, 2 (1+1) punkti arī Olafa Zvīņa kontā. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Vladislavu Čerņavski, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, 2 (1+1) punktus savāca Oskars Repke. Stalbes "Pārgaujai" pēc šīs uzvaras ir 13 pinktu un jau 10.vieta turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS