"Lekrings" izglābjas arī pret "Rīgu"

11.12.2015

lekrings_2015r.jpg

Otro uzvaru pēc kārtas pēc līdzīga scenārija ELVI florbola līgā vīriešiem izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar viesos pēdējā perioda otrajā pusē nevien likvidēja vienu vārtu deficītu, bet arī svinēja panākumu ar 7:6. Abi izšķirošie vārti Andra Rajecka kontā.

 

Čempione Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, kur to uzņēma FK "Rīga". Vēl nebija aizritējušas pilnas piecas minūtes, kad abas komandas jau bija paspējušas gūt pat diviem vārtiem – 2:2. Nākamo golu skatītāji sagaidīja tikai spēles vidū, kad ar precīzu metienu viesus vadībā izvirzīja Aleksandrs Abramovs – 3:2. Tomēr vēl tajā pašā trešdaļā laukuma saimnieki sava uzbrukuma līdera Toma Bitmaņa personā divas reizes realizēja skaitlisko vairākumu, atgūstot vadības grožus – 4:3. Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām "Rīgai" bija pat divu vārtu pārsvars – 6:4, tomēr "Lekrings" nevien atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā ar 7:6 un savu trauslo pārsvaru nosargāja. Abus pēdējos vārtus cēsnieku labā guva Andris Rajeckis.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika pasludināts Andis Višņevskis, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Viņa komandā ar "hat-trick" izcēlās Andris Rajeckis, bet pa trim rezultativitātes punktiem guva Aleksandrs Abramovs un Artis Jansons. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Tomu Dāli, kurš iemeta vienu golu, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Bitmanis, 3 (1+2) punkti Alvim Dālem. Cēsu "Lekringam" tagad ir 28 punkti, turnīra tabulā komanda pakāpās uz 2.vietu.

SF
JUGLASCIEMS