Ulbrocieši uzvar Valmierā, sērijā – 3:1

24.03.2024

ulbroka_valmiera_vv_2023.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijas starp komandām "FS Masters/Ulbroka" un "FBK Valmiera/Betsafe" ceturtā spēle notika šodien Valmieras Olimpiskajā centrā. Tajā ar 7:3 uzvarēja ulbrociešu, sērijā līdz četrām uzvarām panākot jau 3:1. Pa 3 (2+1) punktiem sakrāja Toms Bitmanis un Rolands Kovaļevskis.

 

Pusfināla sēriju starp komandām "FS Masters/Ulbroka" un "FBK Valmiera/Betsafe" veiksmīgāk bija sākuši ulbrocieši, kas savā laukumā svinēja divas uzvaras. Pirmajā mačā Ulbrokas komanda bija pārāka ar 7:1, bet otrajā pieveica savus pretiniekus ar 12:7. Vakar abas komandas krustoja nūjas Valmieras Olimpiskajā centrā, kur uzvaru ar 10:6 svinēja valmierieši, sērijā panākot 1:2.

 

Arī sērijas ceturtā spēle notika Valmierā. Līdz pirmajam vārtu guvumam bija jāgaida gandrīz 19 minūtēs – precīzi meta Ulbrokas florbolists Matīss Kristiāns Morozovs, atklājot rezultātu (1:0). Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva otrajā trešdaļā, kad pa golam iemeta Toms Bitmanis, Rolands Kovaļevskis, Valters Lapiņš un Tomass Kristofers Birstiņš – 5:0. Valmieras komanda pie pirmā vārtu guvuma tika tikai 42. minūtē, kad rezultatīvi nospēlēja Daniels Urbanovičs (1:5). Lauzt spēles gaitu valmieriešiem gan neizdevās – ar 7:3 uzvarēja "FS Masters/Ulbroka", sērijā izvirzoties vadībā ar 3:1.


JUGLASCIEMS