"Talsu NSS/Krauzers" uzvar Cēsīs un ir soļa attālumā no fināla

24.03.2024

talsi_silins_23.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijā starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Lekrings" (Cēsis) rezultāts kļuvis 3:1. Šovakar Cēsu sporta kompleksā talsinieki bija pārāki ar 10:2, bet labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Sandijs Gabriels Siliņš, kurš ne tikai atvairīja 14 no 16 pretinieku metieniem, bet arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

 

Šīs pusfināla sērijas pirmajās divās spēlēs, kas norisinājās Talsos, pie panākumiem tika mājinieki. Vispirms talsinieki bija pārāki tikai pēcspēles metienos (4:3), bet nākamajā dienā bija pārliecinoši pārāki jau pamatlaikā – 9:2. Vakar duelis bija pārcēlies uz Cēsu sporta kompleksu, kur mājinieki pārliecinoši izmantoja sava laukuma priekšrocības, svinot uzvaru ar 8:3.

 

Šīsdienas mača rezultāts tika 12. minūtē, kad Talsu komandas kapteiņa Toma Akmeņlauka metienu vārtu priekšā pielaboja Valters Kalnietis – 1:0. Ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. 35. minūtē viesi bija izvirzījušies vadībā ar 4:0. Divus golus iemeta Mariss Bergmanis, bet vienu – Dilans Kronentāls. Tad sekoja cēsnieku atbilde – minūtes laikā ar vārtu guvumiem izcēlās Olafs Zvīnis un Bruno Beķeris, atjaunojot intrigu – 2:4. Vēl pēc minūtes vārtus guva talsinieks Jānis Ragovskis – 5:2, tāds rezultāts bija pirms pēdējā perioda. Trešajā trešdaļā Talsu florbolisti guva piecus bezatbildes vārtus. "Talsu NSS/Krauzers" svinēja uzvaru ar 10:2, bet sērijā nonāca viena panākuma attāluma no iekļūšanas finālā – 3:1.

JUGLASCIEMS