OXDOG vasaras nometne šoreiz norisināsies augusta beigās

02.07.2020

oxdognometne.jpg

Jau vienpadsmito vasaru pēc kārtas biedrība "LINO.LV" rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai. Sakarā ar Covid-19 nometnes laiki no jūnija un jūlija ir pārcelti uz 25.-30. augustu. Pieteikties nometnei būs iespējams līdz 10.augustam, bet jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

 

2020. gada vasaras nometnes treneru komanda - Jurijs Fedulovs (Komandas "Rīgas Lauvas", Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases galvenais treneris), Jānis Inģists (Komandas "Rubene" galvenais treneris, Kocēnu sporta skolas treneris, Latvijas sieviešu izlases treneris), Ainārs Juškēvičs (U19 Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris, Jauniešu komandu „FS Masters/Ulbroka" treneris), Juris Zilberts (Komandas “Rubene" spēlētājs un Kocēnu sporta skolas treneris) ,Linda Līce (Komandas "Rubene", Latvijas izlases spēlētāja un Kocēnu sporta skolas trenere), Pauls Erenbots (Komandas "Lekrings" spēlētājs, "CPSS/Lekrings" treneris), Roberts Trepšs (Komandas "Rubene" vārtsargs un Kocēnu sporta skolas treneris), Jolanta Tauriņa-Ieveniece (Komandas "Rubene", Kocēnu sporta skolas un Latvijas izlases Fizioterapeite), Tristans Priedols ("Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" spēlētajs).

 

"OXDOG Vasaras Nometne 2020" treneru saraksts vēl tiks papildināts. Aicinām pieteikties 8 - 18 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā.

 

 

Varam lepoties ar jaunajiem florbolistiem, kuri piedalījušies vairākās mūsu rīkotajās nometnēs un ir debitējuši jauniešu un pieaugušo Latvijas izlasēs, un rādījuši atzīstamus sniegumu arī augstākajā līmenī - Latvijas čempionātā. Piemēram, Artūrs Jurševskis, Toms Bitmanis, Pauls Erenbots, Olafs Zvīnis, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Ozoliņš, Leo Lapiņš, Ričards Dēvits, Monika Džugure un daudzi citi.

 

Visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties jaunās sezonas OXDOG inventāru ar 40% atlaidi. Būs arī īpašs piedāvājums no nometnes sadarbības partneriem ASICS un My Floorball.

 

Reģistrācija nometnei: lino.lv

SF
JUGLASCIEMS