Līdere "Lekrings" nosargā uzvaru pār "Talsu NSS/Krauzers"

24.01.2020

lekrings_jorens.jpg

Trešo uzvaru pēc kārtas guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdervienība "Lekrings", kas šovakar Cēsīs ar tikai vienu vārtu pārsvaru pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers" – 8:7. Ar "hat-trick" uzvarētāju rindās izcēlās Krišs Treimanis.

 

Turnīra tabulas līdere "Lekrings" (Cēsis) šovakar savā laukumā uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers", ko pirmā apļa mačā viesos bija pārspējusi ar 5:3. Šīsdienas mača rezultātu 6.minūtē atklāja cēsnieks Krišs Treimanis, bet 16.minūtē talsenieks Matīss Jorens Švēdenbergs atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda laukuma saimniekiem bija vienu vārtu pārsvars (2:1). Otrās tešdaļas laikā Cēsu komanda savu pārsvaru dubultoja (4:2), bet 45.minūtē pēc Andreja Šķerberga metiena vadībā ar 6:5 izvirzījās Talsu komanda. Mājinieki dažu minūšu laikā atbildēja ar trim goliem, divi no kuriem Jorena Malkava, bet viens – Kevina Šmita kontā (8:6). Galarezultātā "Lekringam" izdevās nosargāt smagi nākušu panākumu – 8:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Jorens Malkavs, kura kontā 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Trīs vārtus guva Krišs Treimanis, bet 3 (1+2) punkti Kevinam Šmitam. Par labāko starp talseniekiem atzina divu vārtu autoru Viesturu Mārtiņu Rubeni, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Toms Bitmanis. Cēsu "Lekrings" pēc šī panākuma ar 43 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet talseniekiem joprojām 30 punktu un sestā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS