"Ķekava" netiek galā ar Ābolu - "Pārgaujai" svarīga uzvara

24.01.2020

pargauja_gols_019.jpg

Pēc diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem pie uzvaras ELVI florbola līgā vīriešiem atkal tikusi Stalbes komanda SK "Pārgauja", kas šovakar viesos ar 9:6 pieveica "Ķekavu". Pirmos piecus vārtus uzvarētāju labā guva vecmeistars Lauris Ābols.

 

Ļoti interesanta spēle šovakar notika Ķekavā, kur vietējā "Ķekava" uzņēma ambiciozo Stalbes "Pārgauju". Abām komandām tā šajā regulārajā turnīrā bija pirmā tikšanās. Maču izteikti labāk sāka mājinieki, kuri 8.minūtē jau bija ieguvuši triju vārtu pārsvaru – 3:0. Pa bumbiņai viesu vārtos iemeta Edžus Bunka, Mārtiņš Urtāns un Renāts Degins. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 3:1, jo soda metienu realizēja Stalbiešu uzbrukuma līderis Lauris Ābols. Arī pēc otrās trešdaļas ķekaviešiem bija divu vārtu handikaps – 5:3. Stalbes komanda savus pretiniekus panāca tikai 53.minūtē, kad savus jau piektos vārtus šajā mačā guva Lauris Ābols – 5:5. Nākamo piecu minūšu laikā "Pārgauja" guva vēl četrus vārtus un galarezultātā varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 9:6.

 

Par vērtīgāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts piecu vārtu autors Lauris Ābols. Viņa komandas biedram Artūram Jurševskim trīs rezultatīvas piespēles, bet Mārtiņš Zicmanis sakrāja 2 (1+1) punktus. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas komandā saņēma vienu vārtu autors Mārtiņš Urtāns, bet rezultatīvākie bija Edžus Bunka un Ernests Ronis – pa 2 (1+1) punktiem. Pēc šīs uzvaras "Pārgaujai" turnīra tabulā jau 33 punkti un ceturtā vieta, bet "Ķekava" ar 20 punktiem joprojām ieņem desmito pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS