Pirmo medaļu komplektu izcīna "Koknese"

23.03.2014

koknese_3v.jpg

Par pirmo komandu, kura šopavasar sev kaklā kārusi Latvijas Florbola čempionāta godalgas, kļuvusi "Koknese". Vīriešu 2.līgas debitante vakar savā laukumā spēlē par bronzas medaļām ar 8:3 pieveica Burtnieku novada vienību "Pēdu nav".

 

Kokneses novada sporta centrā notikušās spēles rezultātu ar diviem precīziem metieniem atklāja Rihards Krauklis, izvirzot "Koknesi" vadībā ar 2:0. Līdz pirmajam pārtraukumam "Pēdu nav" vienus vārtus atguva, atstājot laukuma saimniekiem minimālu pārsvaru – 2:1. Spēles turpinājumā Burtnieku novada florbolistus pamatīgi pievīla metienu precizitāte – bumbiņa vai nu lidoja garām pretinieku vārtiem, vai arī savā vietā bija koknesiešu vārtsargs Lauris Karlušas. Toties "Koknese" jau otrajā trešdaļā praktiski izšķīra spēles likteni, gūstot trīs bezatbildes vārtus – 5:1. Pēdējā perioda pirmajās piecās minūtēs koknesieši panāca jau septiņu vārtu handikapu – 8:1. Mača izskaņā "Pēdu nav" divus vārtus atguva, tomēr nespēja atņemt Kokneses komandai ne uzvaru ar 8:3, ne arī bronzas medaļas un kausu par 3.vietu.

 

Par labāko spēlētāju "Kokneses" rindās tika atzīts vārtsargs Lauris Karlušas, kurš atvairīja 31 no 34 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Rihards Krauklis ar 5 (2+3) punktiem, kā arī Raivis Kurnigins, kuram 3 (1+2) punkti. Labākā godā starp burtniekiem – divu vārtu autors Gunārs Ozoliņš.


JUGLASCIEMS