"Rubene" pārliecinoši iesoļo finālā

22.03.2014

rubene_efc.jpg

Par Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas pirmo finālisti kļuvusi Kocēnu "Rubene", kura arī trešajā pusfināla sērijas spēlē pārliecinoši pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Spēlējot Ulbrokas sporta kompleksā, kocēnietes uzvarēja ar 10:3, piecus vārtus guva Edīte Bankava.

 

"Rubene" uz spēli Ulbrokā pret "Ķekavas Bulldogs" devās ar divām Kocēnos izcīnītām uzvarām pūrā – 11:6 un 13:3. Sērijas trešo maču kocēnietes uzsāka vēl pārliecinošāk, nekā divus iepriekšējos – nebija vēl aizritējušas pilnas piecas minūtes, kad viešņas jau bija izvirzījušās vadībā ar 4:0. Otrās trešdaļas laikā "Rubene" panāca 8:1, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 10:3, sērijā – 3:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā atzina Edīti Bankavu, kura izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem. 4 (1+3) punkti Evitas Rudzītes kontā, trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Zeltīte Bankava, bet pa diviem goliem iemeta Paula Egle un Liene Adamane. "Ķekavas Bulldogs" rindās labākās spēlētājas tituls tika Ingai Ameterei, kura guva divus vārtus, Aiva Vancāne savāca 2 (1+1) punktus. Finālā Kocēnu "Rubene" tiksies ar "Ķekavas" un RSU dueļa uzvarētāju.

JUGLASCIEMS