"Lekrings" sagādā "Rubenei" trešo zaudējumu

14.12.2013

laivins_efc.a.jpg

Pirmajā no trim šovakar paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma Cēsu "Lekringu". Sīvā cīņā ar 6:4 uzvarēja cēsnieki, sagādājot kocēniešiem tikai trešo zaudējumu šosezon. Labākā spēlētāja gods Ingum Laiviņam, kura kontā 3 (1+2) punkti.

 

Kocēnu "Rubenei" medicīniska rakstura problēmu dēļ nācās izlaist veselas četras spēles, arī šodien kocēnieši vēl nebija optimālajā sastāvā, tomēr pret savu principiālo pretinieci "Lekringu" cīnījās ļoti atzīstami. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), arī pēc otrā uz tablo līdzsvars – 3:3. Tikai pēdējā trešdaļā izšķirošu pārsvaru guva cēsnieki, kuri svinēja laimīgu uzvaru ar 6:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Ingus Laiviņš, kuram šajā mačā 3 (1+2) punkti, trīs punkti arī Andrim Rajeckim, divus vārtus guva Gints Bērtulis, bet Andrim Malkavam 2 (1+1) punkti. Labākā gods "Kocēnu" sastāvā tika Gatim Akūlovam, kuram 2 (1+1) punkti, tikpat punktu arī Laurim Zaicevam, bet Ivara Jēkabsona kontā divi gūti vārti. Pēc šī panākuma "Lekrings" ar turnīra tabulā ar 37 punktiem pakāpās uz 2.vietu.

 

Videointervija: ŠEIT


JUGLASCIEMS