"Ķekava" nolauž "Bausku"

22.11.2013

20131122-lfs_kekava_bauska.jpg

Pirmajā no trim šovakar paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm "Ķekava" savā laukumā uzņēma "Bauskas" florbolistus. Ārkārtīgi saspringtā cīņā ar 9:7 uzvarēja ķekavieši, kuru labā uzvaras vārtus guva Edžus Bunka.

 

Bauskas komanda Ķekavā bija ieradusies bez sava rezultatīvākā spēlētāja Pētera Zeltiņa, tomēr tieši viesi bija tie, kuri 9.minūtē atklāja spēles rezultātu – 1:0 (Pēteris Maziks). Arī pēc otrā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru atradās "Bauska", kuras labā jau trīs vārtus bija guvis Gints Velmunskis. 55.minūtē pēc Toma Mežotņa trešā vārtu guvuma vadībā ar 7:6 izvirzījās "Ķekava". Jau pēc četrām sekundēm baušķenieki uz rezultātu tablo atjaunoja līdzsvaru (7:7), tomēr pēdējais vārds šajā mačā piederēja laukuma saimniekiem – 57. un 59.minūtē pa vārtiem guva Edžus Bunka, nodrošinot "Ķekavai" smagi nākušu uzvaru ar 9:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts "hat-trick" autors Toms Mežotnis. Pa trim punktiem arī viņa komandas biedriem Aivim Hammeram un Gintam Timoško, bet Edžus Bunka izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. "Bauskas" sastāvā labākā spēlētāja tituls tika Gintam Velmunskim, kuram 4 (3+1) punkti, pa diviem punktiem Ģirtam Laugalim un Tomam Niedrem.

 

Foto: Renārs Buivids


JUGLASCIEMS