"Rubene" finišē ar uzvaru un 5.vietu

12.10.2013

rubene_5v.jpg

Šodien Slovākijas pilsētā Trenčinā savu dalību EuroFloorball kausa izcīņas turnīrā ar uzvaru pār Polijas čempioni "Energa Olimpia" noslēdza Kocēnu "Rubenes" florbolistes. Mūsu meitenes uzvarēja ar 11:5, izcīnot 5.vietu, par labāko spēlētāju tika atzīta Evita Rudzīte.

 

Maču par 5.vietu pret Polijas čempionēm Kocēnu "Rubene" sāka ļoti pārliecinoši, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā savus uzbrukumus aktivizēja "Energa Olimpia" florbolistes, kuras arī guva trīs vārtus, taču latvietes nepalika atbildi parādā, saglabājot divu vārtu pārsvaru – 5:3. Pēdējais periods bija rezultatīvs no abu sāncenšu puses – polietes guva vēl divus vārtus, bet "Rubenes" panākumu nekādi nespēja apdraudēt, jo mūsu meitenes poliešu vārtsardzi pārspēja pat sešas reizes. Kocēnu "Rubene" EuroFloorball kausa izcīņas turnīru noslēdza ar pārliecinošu uzvaru ar 11:5, izcīnot sev 5.vietu un nodrošinot tai komandai, kura šajā pašā turnīrā startēs pēc gada, iespēju piedalīties tajā bez atlases spēlēm.

 

Starp mūsu komandas spēlētājām šīsdienas spēlē rezultatīvākā ar 6 (2+4) punktiem bija Edīte Bankava, bet par labāko tika atzīta Evita Rudzīte, kurai 5 (4+1) punkti. Divus vārtus guva Paula Egle, bet Baibai Jurušai, Zanei Justamentei un Lienei Adamanei pa divām rezultatīvām piespēlēm.

 

Šīsdienas spēlē par labāko mūsu komandas rindās atzītā Evita Rudzīte uzsvēra, ka ir ļoti patīkami turnīru noslēgt ar pārliecinošu uzvaru, bet, protams, žēl, ka šoreiz izdevās izcīnīt tikai 5.vietu. Spēlē pret polietēm pozitīvi bija tas, ka tika iemesti daudzi vārti, to gūšanā piedalījās arī jaunākās "Rubenes" spēlētājas, toties ne pārāk iepriecināja komandas darbība aizsardzībā – tur ne vienmēr viss bija kārtībā, dažbrīd izskatījās, ka meitenes nav koncentrējušās par visiem 100 %. Kopumā ņemot, EuroFloorball kausa izcīņas turnīrs "Rubenes" florbolistēm bija laba iespēja pieredzes gūšanai cīņās ar citu valstu klubiem.

 

EuroFloorball kausa izcīņas turnīra spēle par 5.vietu, 12.oktobris

"Rubene" – "Energa Olimpia" 11:5 (3:0, 2:3, 6:2)

Metienu attiecība:

34:27 (11:7, 6:6, 17:14)

Rezultatīvākās:

"Rubene" – Edīte Bankava 6 (2+4), Evita Rudzīte 5 (4+1), Paula Egle 2 (2+0), Zane Justamente 2 (0+2), Liene Adamane 2 (0+2), Baiba Juruša 2 (0+2), Madara Adamane 1 (1+0), Anete Blūma 1 (1+0), Juta Muravska 1 (1+0).

JUGLASCIEMS