"Rubene" pret Slovākijas čempionēm – par pirmo uzvaru

10.10.2013

rubene_efc.jpg

Šodien pulksten 16:45 Slovākijas pilsētā Trenčinā savu otro spēli EuroFloorball kausa izcīņas turnīrā aizvadīs Latvijas vicečempiones – Kocēnu "Rubenes" florbolistes, kuras mērosies spēkiem ar Slovākijas čempionēm - "SK 98 Pruske". Spēles likme ļoti augsta, jo tikai uzvaras gadījumā mūsu meitenes varēs turpināt cīņu par galveno trofeju.

 

Arī kocēnietes savu pirmo spēli aizvadīja jau vakar, tikai, atšķirībā no Cēsu "Lekringa", turnīru sāka ar zaudējumu. Mūsu meitenes pret Krievijas čempioni "Nauka-Trevelstroy", kura noteikti ir viena no šī turnīra favorītēm, ļoti labi aizvadīja pusi spēles, bet turpinājumā krievietes guva pārsvaru un varēja svinēt uzvaru ar 6:3. Vārtus "Rubenes" labā šajā mačā guva Zanda Bērziņa, Madara Rudzīte un Zane Darša.

 

Lai arī mūsu florbolistes mačā pret "Nauka-Trevelstroy" piedzīvoja zaudējumu, kocēniešu trenerī Jānī Dainī viņa padoto sniegums vairojis optimismu. Vaicāts, kā tiks spēlēts šodien, treneris atklāja, ka nekādu radikālu izmaiņu nebūs – cīņā tiks sūtīti trīs uzbrucēju virknējumi un divi aizsardžu pāri. J.Dainis arī solīja, ka slovākietes tikšot uzvarētas.

 

"Rubene" piedalījās arī pagājušā gada EuroFloorball Cup turnīrā, pie tam – bija vienā apakšgrupā ar šīsdienas pretiniecēm. Pērn pārākas ar 7:3 bija "SK 98 Pruske" florbolistes, bet "Rubene" trenera pārliecību par panākumu šodienas mačā stiprina tas, ka viņa komandā, ja salīdzina ar pagājušo sezonu, atgriezušās vairākas pieredzējušas spēlētājas, bet jaunās florbolistes kļuvušas meistarīgākas.

 

Komandas "Rubene" sastāvs: ŠEIT.

JUGLASCIEMS