Aicina pieteikties EXEL florbola nometnei

04.05.2013

exel_nom.jpg

No 26. līdz 30.jūnijam Kuldīgā notiks ''Exel'' florbola nometne, kas tiek organizēta sadarbībā ar RTU sporta klubu un Lielvārdes novada sporta centru. Uz to aicināti bērni un jaunieši vecumā no 8 līdz 16 gadiem, kuriem patīk spēlēt florbolu un ir vēlme jautri un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku vasarā.

 

Tiek aicināti visi, gan tie, kuri jau nodarbojas ar šo sporta veidu gan klubu, gan skolu komandu sastāvā, gan arī tie, kuri vēlas spēlēt florbolu, bet vēl nav uzdrošinājušies to darīt. Jūs gaida florbola aktivitātes uz speciāla sintētiska šai sporta spēlei paredzēta seguma, kā arī veiklības un vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības starptautiskajā vieglatlētikas sacensību manēžā. Būs arī pludmales futbols un volejbols, sponsoru (Elvi, Lāču maize un EXEL) konkursi, jauno ''Exel'' nūju testēšana, kultūras pasākumi un daudzas citas interesantas aktivitātes un pārsteigumi.

 

Un tam visam klāt kaut kas pilnīgi jauns un nebijis – tiešraides internetā ar nometnē notiekošajām aktivitātēm (jūsu vecākiem būs iespēja sekot online, ar ko jaunieši nodarbojas Kuldīgā).

 

Nometnes pedagogi - Atis Blinds, Mārtiņš Krūms, Ivo Solomahins, Jurijs Fedulovs - izlases spēlētāji un lieliski treneri garantē jūsu izaugsmi meistarībā.

 

Nometne ir oficiāla un reģistrēta www.nometnes.gov.lv.

Nometnes maksa LVL 75,-.

 

Pieteikšanās no 22.04.2013. līdz 22.06.2013.

 

interneta vietnē www.sportapunkts.lv (pieteikšanās anketa), kā arī SPORTA PUNKTS veikalos Rīgā un Saldū.

 

Telefoni uzziņām: 67186375 (Rīgā) un 63823141 (Saldū)

 

Anketas pieņemam arī elektroniskā formā: info@sportapunkts.lv.

 

Anketas tiek apstiprinātas pēc saņemtas apmaksas.


Šī ir lieliska iespēja arī vecākiem, kuri vēlas savu atvaļinājumu pavadīt līdzās saviem bērniem Kuldīgā. Piedāvājam nakšņošanu viesnīcā ar trīsreizēju ēdināšanu par LVL 75,-. Visas nometnes laikā jūs varēsit izbaudīt skaistās un vēsturiskās Kuldīgas apskates objektus (seno ķieģeļu velvju tiltu pār Ventu, vecāko koka māju Kurzemē, pilsētas dārzu, Liepājas ielas stilu,  kā arī izpeldēties Ventas rumbā un kopā ar turnīra organizatoriem apmeklēt Riežupes smilšu alas, Īvandes upītes ūdenskritumus un ūdensdzirnavas, un pabūt skaistajā Ēdoles pilī).  

 

Tiks organizēts transports dalībnieku un līdzbraucēju nogādāšanai no Rīgas uz Kuldīgu un atpakaļ.

 

Tiekamies jaunajā ''Exel'' florbola nometnē Kuldīgā!

 

Ar cieņu,

''Exel'' nometnes organizatori

SF
JUGLASCIEMS