"Gulbene" izvirzās VAČF vadībā

07.03.2012

bumba.jpg

Pirmdien tikai aizvadītas trīs spēles Vidzemes atklātajā čempionātā florbolā (VAČF), kurās divas uzvaras izcīnīja "Gulbene", bet pie viena panākuma tika "U 14" komanda. Pēc divām uzvarām gulbenieši izvirzījušies VAČF vadībā.

 

Vidzemes atklātajā čempionātā florbolā (VAČF) pilnā sparā rit otrā apļa cīņas. Pirmdienas vakarā VOC florbola laukumos tika aizvadītas trīs cīņas.

 

"Gulbene" -"Močas līga 2"

Pirmajā pirmdienas vakara spēlē "Gulbene" mērojās spēkiem ar turnīra pastarīšiem "Močas līga 2". Jau ar spēles pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka gulbeniešiem izcīnīt uzvaru nebūs lielas problēmas. Pirmajā puslaikā viņi guva desmit bezatbildes vārtus. Ar četriem precīziem metieniem izcēlās Ingats Safronovs. Arī spēles otrajā puslaikā cīņas gaita nemainījās. "Gulbene" turpināja gūt vienus vārtus pēc otriem, kamēr "Močas līga 2" atbildēja ar vienu precīzu raidījumu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 17:1. Uzvarētāju labā seši rezultativitātes punkti (4+2) Ingatam Safronovam.

 

"U -14" -"Melnie"

Otrajā spēlē laukumā spēkiem mērojās "U -14" un "Melno" komandas. Lai arī par spēles favorītiem bija jāuzskata "Melnie", tomēr "U -14" jaunie florbolisti tā nedomāja un jau no pirmajām minūtēm uzņēmās iniciatīvu . Pirmo puslaiku viņi noslēdza savā labā ar 4:2. Otrā puslaika pirmajā pusē "U -14" florbolistiem izdevās panākt pat piecu vārtu pārsvaru (8:3). Tomēr tad "Melnajiem" izdevās atjaunot intrigu spēlē, pietuvojoties līdz 6:8. Galotnē atkal veiksmīgāk nospēlēja "U -14" jaunie puiši, izcīnot uzvaru visā spēlē ar rezultātu 10:6. Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Ričards Eglītis.

 

"Gulbene" -"Veixmes"

Gulbeniešiem pirmdienas vakarā nācās aizvadīt arī otru spēli, kurā viņiem pretim stājās jau krietni nopietnāk pretinieks -"Veixmes". Spēles pirmajā puslaikā pārliecinoši dominēja "Gulbene", kas izvirzījās vadībā ar rezultātu 5:0. Otrajā puslaika sākumā "Gulbene" panāca pat 7:0, tomēr tad viņi pagura. Tas ļāva "Veixmes" florbolistiem gūt sešus vārtus, sāasinot spēles gaitu, tomēr uzvaru viņi nespēja gūt, kā rezultātā gulbenieši tika pie kārtējā panākuma, kas viņiem ļāva izvirzīties kopvērtējuma vadībā. Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Matīss Brezinskis.

SF
JUGLASCIEMS