AVEX balvas ieguvēji februārī – Mikova un Bulāns

06.03.2012

avex_2.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas labākos spēlētājus aizvadītajā mēnesī. Sieviešu Virslīgā par labāko mēneša spēlētāju atzīta Lība Daija Mikova (Rubene), bet vīriešu – Kārlis Bulāns (Ulbroka/FS Masters). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

 

"Rubene" (Kocēni) ar uzbrucēju Lību Daiju Mikovu sastāvā februārī aizvadīja piecas spēles, visās izcīnot uzvaras. Kocēnietes ar 15:1 sagrāva gan "Ķekavas Bulldogs", ar 15:1 un 11:1 - "Irlava/Tukums", ar 7:1 – FK "Ķekava/BFF", bet regulārā turnīra vissvarīgākajā mačā ar 6:4 pārspēja čempiones - "RSU/Runway" florbolistes. L.D.Mikova visās šajās spēlēs izcēlās ar rezultativitāti, kopumā gūstot 9 punktus (6 vārti un 3 piespēles). Divās spēlēs (pret "Irlava/Tukums" un "Ķekava/BFF") Mikova tika atzīta par labāko savā komandā. "Rubene" pēc ilgāka laika kļuvusi par turnīra līderi,

 

"Ulbroka/FS Masters" pagājušajā mēnesī aizvadīja vienu regulārā turnīra spēli un trīs izslēgšanas spēļu mačus – visus pret "Latgranula/Līgatne". Regulārā turnīra pēdējā spēlē ulbrokieši Līgatnes komandai piekāpās ar 4:8, bet astotdaļfināla sērijā līdz trim uzvarām pārspēja līgatniešus ar 3:2 (4:2, 5:4, 4:5, 4:7 un 5:4). Uzbrucējs Kārlis Bulāns piedalījās visās sešās spēlēs, visās izceļoties ar rezultativitāti – 13 (11+2) punktu. Astotdaļfināla izšķirošajā mačā Bulāns guva divus vārtus, vieni no tiem bija uzvaru nesošie – sešas sekundes pirms pamatlaika beigām. Trijās no šīm sešām spēlēm K.Bulāns tika atzīts par labāko savā komandā. Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Kārlis Bulāns ar 66 (55+11) punktiem ir augstajā 9. vietā, bet starp labākajiem vārtu guvējiem dala 1. vietu ar Lauri Ābolu (SK Pārgauja). "Ulbroka/FS Masters" sekmīgi turpina spēlēt arī ceturtdaļfinālā, kur sērijas pirmajos divos mačos pārspēja čempionvienību "RTU/Inspecta" (4:2 un 2:5).

 

www.avex.lv (Tavs Audio-Video Experts)

JUGLASCIEMS