"Rubene" ar panākumu sāk ceturtdaļfināla sēriju pret "Pārgauju"

29.02.2020

rubene_berzins_20.jpg

Kocēnu "Rubene" ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla pirmajā spēlē šovakar savā laukumā ar 8:5 pieveica Stalbes "Pārgauju". 5 (1+4) rezultativitātes punktus uzvarētāju labā guva Ritvars Bērziņš.

 

Kocēnu "Rubene", kas regulārajā turnīrā ierindojās 4.vietā, ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē savā laukumā uzņēma piektās vietas īpašnieci "Pārgauja" (Stalbe). Uzreiz jāsaka, ka kocēnieši cīņas gaitā ne reizi nenonāca iedzinēju lomā. Jau 4.minūtē rezultātu atklāja Kocēnu komandas viens no jaunākajiem spēlētājiem Dāvis Zēmelis – 1:0. Pēc nepilnas minūtes stalbietis Artūrs Jurševskis ar precīzu metieni atjaunoja neizšķirtu (1:1). Pārtraukumā labākā noskaņojumā devās laukuma saimnieki, kuri bija izvirzījušies vadībā ar 3:2. Otrās trešdaļas laikā Kocēnu komanda panāca jau 5:2, bet pēdējā periodā "Rubene" savu triju vārtu handikapu droši nosargāja un svinēja panākumu ar 8:5. 
 
Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (1+4) punktiem bija Ritvars Bērziņš, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Dāvis Zēmelis, kura kontā 4 (3+1) punkti. 2 (1+1) punktus sakrāja Arnijs Kuratņiks. Par labāko starp stalbiešiem atzina Artūru Jurševski. Viņam un Olafam Zvīnim šajā mačā pa diviem vārtu guvumiem. Rīt abas komandas turpat Kocēnu sporta namā tiksies vēlreiz.
JUGLASCIEMS