Ceļvedis „Kur atrast visu florbolam nepieciešamo!”. IV daļa

20.04.2012

lfs_aptauja_bilde4dala.jpg

Latvijas Florbola savienības (LFS) veiktās florbola inventāra pārdevēju aptaujas rezultātu publicēšanas ceturtajā daļā par novitātēm katra zīmola darbībā un tirdzniecībā, kā arī par spēlētājiem un komandām, ar kurām izveidojusies laba sadarbība.

 

Ceļvedis „Kur atrast visu florbolam nepieciešamo!”. I daļa

Ceļvedis „Kur atrast visu florbolam nepieciešamo!”. II daļa

Ceļvedis „Kur atrast visu florbolam nepieciešamo!”. III daļa

 

Zīmolu novitātes un īpašie piedāvājumi

 

“Sporta punkts Latvija”. No 1. aprīļa ir iespēja pasūtīt tekstila izstrādājumus no “Errea” jaunā kataloga, bet vecā kataloga precēm 40 % atlaide. Tikpat liela atlaide arī “Asics” florbola apaviem.

 

Īpašs piedāvājums komandām! “Sporta Punkts” veikalā Rīgā, Pērnavas ielā 42 jau iespējams iepazīties ar “Exel”, “Canadien” un “Precision” jaunās sezonas modeļiem. Veicot pasūtījumu jaunajai sezonai līdz 31. maijam tiek piemērota ievērojama atlaide.

 

“Sporta Punkts” kompleksais piedāvājums – profesionāls florbola ekipējums, formas ar apdruku un/vai izšūšanu, apavi. Viss nepieciešamais treniņiem, iesildīšanās procesam un kvalitatīvai spēlei.

 

“NJ Florbols LV”. “Oxdog” ir visstraujāk pasaules florbola tirgū ienākušais zīmols, jo martā tika svinēta gada jubileja. To izveidoja cilvēki, kas pirms tam darbojās ar “Canadien” un “Exel”, un viņiem ir 20 gadu pieredze. Tiek prognozēts, ka “Oxdog” inventārs ieņems nozīmīgu vietu arī Latvijas tirgū. Savukārt “Wooloc” būs konkurētspējīgs ar kvalitāti par zemu cenu.

 

Karstākais piedāvājums no “Oxdog” ir pirmā florbola nūja, kas izveidota no viengabalaina 100% karbona. “Oxdog One Piece” pārdošanā parādīsies vasaras beigās.

 

“Lino & Co”. Centīsimies atšķirties no konkurentiem tieši ar labākā cenām.

 

“Florbolam.lv”. Galvenais “Unihoc” lepnums ir nūjas kātu tehnoloģijas. Bijām pirmie, kas radīja dažādu grādu ieloku nūjas, līdz ar to kļuvām par vadošo zīmolu florbola tirgū. Kā oficiālajiem IFF atbalstītājiem mūsu mērķis ir palīdzēt attīstīt florbolu visā pasaulē, arī Latvijā un Baltijā. Mūsu inventāru izvēlas pasaules un Latvijas labākie spēlētāji.

 

Nākamās sezonas jaunums būs “Unihoc” viengabala nūja, kura tirdzniecībā parādīsies rudenī, taču pašreiz aktuālākais jaunums ir jaunā “Unihoc Power Curve 1,0”, kas veidota, savienojot “Power Bow” kātu tehnoloģiju ar populāro “Curve” kātu, šī nūja Latvijā pieejama no 20. aprīļa

 

Savukārt “Zone” jaunajā sezona piedāvās līdz šim neredzētu nūju jeb taisnu “Groove” tipa nūju, kas sastāvēs no taisna kāta ar vairākiem elastības punktiem un divu veida elastības sistēmu, kas ļaus izdarīt spēcīgāku metienu. Jāpiezīmē, ka pašreiz pasaules spēcīgākais metiens veikts tieši ar “Zone” nūju! Otrs jaunums būs domāts vārtsargiem. Jauna vārtsargu forma “Super Icon”, kas būs superviegla ar papildus uzlabojumiem, lai vārtsargi varētu būt daudz kustīgāki un ātrāki.

 

“KZ Trade”. “Salming” jaunajā sezonā piedāvās “Quest 2” florbola nūjas lāpstiņu. Daži nūju modeļi būs pieejami ar garumu 103 cm. Būs arī uzlaboti modeļi vārtsargu apaviem “X-lide” un spēļu apaviem “X_Factor”, vārtsargu aizsargveste ar garām rokām un šorti.

 

“X3M” sezonas jaunums – “X3M” pro sērijas nūju kāti (102 cm ar iespēju tos saīsināt un izvēlēties nepieciešamo garumu, lāpstiņu, tinumu), jaunā “Xplod” lāpstiņa un “Twist” kāts.

 

“Fat Pipe” jaunajā sezonā priecēs ar “Cobra Naja 27” nūju, kā arī šobrīd florbola inventāra ražotāju vidū - vieglāko nūju “Fat Pipe 100G”. Tā veidota no īpaša japāņu karbona. Jaunums ari lāpstiņu segmentā – “JaiAlai” lāpstiņa.

 

“Togosport”. “Fat Pipe” nākamā gada top nūja – “Fat Pipe 100G”, kura ir pati vieglākā nūja pasaulē un sver tikai 100 gramus

 

Favorīti – spēlētāji un komandas

 

“Sporta punkts Latvija”. Nebūtu pareizi izcelt, kādu no saviem sadarbības partneriem, jo nav iespējams nosaukt visus lielus un mazus klubus ar kuriem sadarbojamies un lepojamies..

 

“NJ Florbols LV”. “Oxdog” inventārs izplatīšana tika uzsākta sezonas vidū, kad jau spēlētāji bija izdarījuši savu izvēli. Viss pa īstam sāksies no nākamās sezonas. Protams, ir komandas un spēlētāju, kuri jau paspējuši notestēt “Oxdog” produkciju. Daļa “Ulbrokas/FS Masters” spēlētāju jau tagad lieto “Oxdog”. Latvijas izlases vārtsargi Andis Blinds un Jolanta Tauriņa jau izmanto “Oxdog” formas.

 

“Lino & Co”. Kopš 1999  gada, kad uzsākām šo biznesu, mums ir daudz komandu, spēlētaju, ar kuriem lepoties

 

“Florbolam.lv”. Florbola komandas – “Lielvārde”, “Ķekava”, “Talsi”, “Ķekavas Bulldogs”, “Roja”, futbola komanda “Spartaks”. “Unihoc” atbalstītie spēlētāji - Jānis Jansons, Artis Raitums, Mihails Kostusevs, Tatjana Varša, Luīze Biļinska. “Zone” atbalstītie spēlētāji – Ainārs Juškēvičs, Toms Akmeņlauks, Gunita Kārkliņa.

 

“KZ Trade”. Mums ir izveidojusies laba sadarbība ar “RSU/Runway”, “RTU/Inspecta”, “Kurši”, “Līgatne/Latgranula”, “Ķekavas Bulldogs”, Cēsu CPSS jaunatnes komandām. Ar “Salming” inventāru spēlē – Edīte Bankava. Signe Ercena, Ilze Justamente, Aija Kuncīte, Santa Torstere, Pēteris Zeltiņš, Mārtiņš Zvidra, Ervīns Torsters. Ar “X3M” inventāru spēlē – Gundega Vancāne, Ieva Berga, Kristīne Tauriņa, Kaspars Mudelis. Ar “Fat Pipe” inventāru spēlē Liene Rajecka, Artis Savins, Gints Siliņš, Ģirts Laugalis, Atis Stepāns, Juris Gribusts, Krišjānis Zeps.

 

“Togosport”. FK “Valmiera” gandrīz visi spēlē ar “Fat Pipe”, ieskaitot komadas līderi Gati Liepiņ, U-19 izlases dalībniekus Dāgu Rozenbahu, Mārtiņu Broku.

 

Papildus informācijas avoti

 

„Sporta punkts Latvija”. Mājas lapa: www.sportapunkts.lv. E-pasts (arī pasūtījumi internetā): aivars@sportapunkts.lv. Tālrunis: 20008746 (menedžeris Aivars Kravčenoks).

 

„NJ Florbols LV”. Mājas lapa: www.njflorbols.lv. E-pasts: info@njflorbols.lv. Tālrunis: 29253419 (Normans Ievenieks).

 

„Lino & Co”. Mājas lapa: www.lino.lv. E-pasts: lino@lino.lv. Tālrunis: 29253419 (Normans Ievenieks).

 

„Florbolam.lv”. Mājas lapa: www.florbolam.lv. E-pasts: Janis.Jansons@florbolam.lv. Tālrunis: 26378360 (Jānis Jansons).

 

„KZ Trade”. Mājas lapa: www.salmingsports.lv.  E-pasti: zigis_neilands@inbox.lv, civriv@inbox.lv. Tālruņi: 29205225 (Zigis Neilands) un 29223855 (Kaspars Bērziņš).

 

"Togosport". Mājas lapa: www.togosport.com. E-pasts: info@togosport.com. Tālrunis: 29379837 (Māris Rozenbahs).

 

Aptauju veica Renārs Buivids

 

JUGLASCIEMS