Ceļvedis „Kur atrast visu florbolam nepieciešamo!”. I daļa

12.04.2012

lfs_aptauja_bilde.jpg

Lai arī Latvijas čempionātā florbolā pašreiz norit izšķirošās spēles, taču daudzām komandām sezona jau beigusies un ir iespēja sākt laicīgi plānot – kādās formās, apavos, ar kādām nūjām rokās tad spēlētāji dosies laukumā rudenī. Par to Latvijas Florbola savienības (LFS) veiktajā florbola inventāra pārdevēju aptaujā.

 

Iemesls šādai florbola preču pārdevēju „inventarizācijai” bija gada sākumā notikušās izmaiņas saistībā ar florbola pasaules grandu „Exel” un „Canadien” pārstāvju Latvijā maiņu. Ja parasti secības noteikšanai tiek izmantots alfabēts, tad šoreiz secība kādā firmu pārstāvji iesūtīja atbildes uz anketas jautājumiem.

 

Aptaujas dalībnieki

 

SIA „Sporta punkts Latvija” ir oficiālie pārstāvji „Exel”, „Canadien”, „Precision” florbola inventāra jomā, kā arī oficiālie pārstāvji „Errea” komandu sporta apģērbu jomā, kā arī vairum un mazumtirgotāji „Asics”, „Adidas”, „Puma”, „Munich” un „Nike” sporta apaviem.

 

SIA „NJ Florbols LV” ir oficiālie pārstāvji florbola zīmoliem „Oxdog” un „Wooloc”.

 

SIA „Lino & Co” ir oficiālie pārstāvji Latvijā firmai „Rosco Sport”, kas jau vairākus gadu piedāvā pilnu florbola laukumu aprīkojumu. No šiem pašiem ražotājiem nāk arī „Rebel” florbola inventārs. Internetveikalā iespējams iegādāties jauno florbola zīmolu „Oxdog” un „Wooloc” preces. Arī turpmāk tiks piedāvātas „Canadien”, „Exel” un „Precision” preces.

 

SIA „Florbolam.lv” ir oficiālie pārstāvji Baltijā „Unihoc”, „Zone” un „Reactor” florbola inventāram, „Masita” futbola inventāram un „Masita Medical” pirmās palīdzības medicīnas preču ražotājiem.

 

SIA „KZ Trade” ir oficiālie pārstāvji Baltijā un Baltkrievijā „Salming” un „X3M”, kā arī „Fat Pipe” vairumtirgotāji Latvijā un Lietuvā.

 

SIA "Togosport" ir "Fat Pipe" izplatītāji.

 

Darbības specializācija

 

„Sporta punkts Latvija” specializācija ir sadarbība ar komandām, lai pilnībā nodrošinātu to vajadzības – augstas kvalitātes sporta apģērbi, florbola inventārs, plašs florbola apavu klāsts, apdrukas un izšūšanas pakalpojumi. Ja pasūtījums tiek veikts savlaicīgi, kā arī plašas un ilglaicīgas sadarbības gadījumā tiek piemērotas atlaides. Savukārt individuāli spēlētāji florbola inventāru var iegādāties „Sporta punkts” veikalos Rīgā, Saldū un Tukumā, veikalu tīklos „Fans” un „Sport 2000”, veikalos „Agre Elektro” Smiltenē, Balvo un Gulbenē, kā arī veikalā „Kross” Aizkrauklē. Pašreiz panākta konceptuāla vienošanās par florbola inventāra tirdzniecību veikalos „Sportland” no septembra.

 

„NJ Florbols LV” kā vairumtirgotājs sadarbojas ar sporta veikaliem, tiek izstrādāti piedāvājumi komandām atbilstoši to vēlmēm, bet individuālie spēlētāji florbola preces var iegādāties interneta veikalā.

 

„Lino & Co” florbola inventāra pārdošanā sekmīgi darbojas jau no 1999. gada, bet nu jau vairākus gadus tiek piedāvāts arī „Rosco Sport” ražotais laukuma aprīkojums – apmales un vārti. Preču tirdzniecība notiek ar sporta veikalu starpniecību, turpinās sadarbība ar daudziem klubiem, bet individuālajiem spēlētājiem vienmēr iespējams visu atrast interneta veikalā „lino.lv”.

 

„Florbolam.lv” produkciju gan vairumā, gan mazumā iespējams iegādāties tāda paša nosaukuma internetveikalā, kā arī veikalā „Zelta Boulinga” telpās. Tirdzniecība notiek arī veikalu tīklā „Sportland”.

 

„KZ Trade” sadarbojas gan ar amatieru, gan profesionāļu komandām. Jaunā tendence ir preču izplatīšana ar veikalu tīklu „Sportland”, „Sport 2000” un „Fans” starpniecību. Spēlētāji nepieciešamo inventāru iegādājas ar savu komandu menedžeru starpniecību, taču to iespējams darīt arī individuāli.

 

"Togosport" sadarbojas gan ar komandām, gan piedāvā florbola inventāru individuālajiem spēlētājiem. Tirdzniecība notiek Valmierā, Vidzemes olimpiskā centra telpās, kā arī internetveikalā "togosport.com".

 

Informācijas avoti

 

Aptaujas nākamajā sadaļā jau konkrēti pa florbola inventāra pozīcijām, bet šoreiz nobeigumā informācijas avotu kopsavilkums.

 

„Sporta punkts Latvija”. Mājas lapa: www.sportapunkts.lv. E-pasts (arī pasūtījumi internetā): aivars@sportapunkts.lv. Tālrunis: 20008746 (menedžeris Aivars Kravčenoks).

 

„NJ Florbols LV”. Mājas lapa: www.njflorbols.lv. E-pasts: info@njflorbols.lv. Tālrunis: 29253419 (Normans Ievenieks).

 

„Lino & Co”. Mājas lapa: www.lino.lv. E-pasts: lino@lino.lv. Tālrunis: 29253419 (Normans Ievenieks).

 

„Florbolam.lv”. Mājas lapa: www.florbolam.lv. E-pasts: Janis.Jansons@florbolam.lv. Tālrunis: 26378360 (Jānis Jansons).

 

„KZ Trade”. Mājas lapa: www.salmingsports.lv.  E-pasti: zigis_neilands@inbox.lv, civriv@inbox.lv. Tālruņi: 29205225 (Zigis Neilands) un 29223855 (Kaspars Bērziņš).

 

"Togosport". Mājas lapa: www.togosport.com. E-pasts: info@togosport.com. Tālrunis: 29379837 (Māris Rozenbahs).

 

Aptauju veica Renārs Buivids

JUGLASCIEMS