"LU/FS Masters" pēdējās sekundēs pārspēj "Saulkalni"

07.10.2016

lufs_darznieks.jpg

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgā pavisam nedaudz pietrūka, ka FK "Saulkalne", kas 6. oktobrī viesojās pie līderes "LU/FS Masters", gūtu savu pirmo punktu. Tomēr uzvaru jau pamatlaikā svinēja studenti, kuru labā izšķirošos vārtus deviņas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Ēriks Akulovs - 8:7.

 

FK "Saulkalne", lai arī čempionātā līdz šim bija piedzīvojusi tikai zaudējumus, pret turnīra līderi "LU/FS Masters" pretinieku laukumā nekādu respektu nejuta - jau pirmā perioda laikā viesi izvirzījās vadībā ar 3:1. Otrajā trešdaļā rīdzinieki ar lielām pūlēm panāca neizšķirtu rezultātu (4:4), tomēr četras minūtes pirms pamatlaika beigām zaudēja ar 5:6. Sākoties pēdējai minūtei, saulkalnieši joprojām saglabāja labas cerības vismaz uz vienu punktu, jo rezultāts bija neizšķirts (7:7), tomēr mājinieki gandrīz vai brīnumainā kārtā izglāba visus trīs punktus - deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām pieredzējušais Ēriks Akulovs pārtvēra bumbiņu un raidīja to viesu vārtos - 8:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Kārlis Dārznieks, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais. Pa diviem goliem iemeta Krists Paulovičs un Ēriks Akulovs, bet 2 (1+1) punkti Valtera Ērgļa kontā. Labākā spēlētāja balvu FK "Saulkalne" sastāvā saņēma vien vārtu autors Alvis Bērziņš. 2 (1+1) punktus guva Aleksandrs Mahortovs un Edmunds Lauva, bet pa diviem vārtiem iemeta Dans Plaudis un Oskars Vāvers.

 

Foto: Māris Greidāns


JUGLASCIEMS