FK "Rīga" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

12.10.2013

riga_2013.jpg

Vīriešu Virslīgas jaunpienācēja "Rīga" turpina pārsteigt, izcīnot jau ceturto uzvaru pēc kārtas. Šovakar no rīdzinieku nūjas krita vicečempione "Lielvārde" – 7:6, pie tam tas notika pretinieku laukumā. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Māris Ronis.

 

Spēlē starp "Lielvārdi" un FK "Rīga" 6.minūtē rezultātu atklāja rīdzinieks Jānis Strupis (1:0), taču jau pirmā perioda izskaņā ar 3:1 vadību bija pārņēmuši lielvārdieši. Mājiniekiem savu panākumu attīstīt gan neizdevās, jo otrajā trešdaļā uz viņu vienīgo vārtu guvumu viesi atbildēja ar veseliem trim rezultatīviem raidījumiem – 4:4. Pēdējā perioda vidū FK "Rīga" pēc Alvja Dāles gūtiem vārtiem izvirzījās vadībā ar 7:5. Atlikušajā laikā "Lielvārdei" vienus vārtus izdevās atgūt, taču viņi nespēja izvairīties no zaudējuma ar 6:7.

 

Uzvarētāju sastāvā pa 3 (2+1) punktiem guva Alvis Dāle un Toms Bitmanis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 27 no 33 metieniem. "Lielvārdes" rindās ar 3 (1+2) punktiem izcēlās Toms Akmeņlauks, divus vārtus guva Sandris Virsnītis, bet labākā spēlētāja gods tika Jurim Gribustam, kuram 2 (1+1) punkti. FK "Rīga", pateicoties savai uzvaru sērijai, turnīra tabulā pakāpusies uz augsto 4.vietu.

JUGLASCIEMS