FK "Kurši" atspēlējas un izcīna ZU15 bronzu

08.04.2023

940a2710.jpg

Par Latvijas Jaunatnes čempionāta florbolā vecuma grupas ZU15 bronzas medaļniekiem kļuvusi Liepājas FK "Kurši" komanda, kas šodien Ķekavā mačā pret FBK "Baloži" bija nonākusi iedzinējos ar 0:2, bet atspēlējās un svinēja uzvaru ar 3:2. Izšķirošais vārtu guvums Ginta Finka kontā.

 

Bronzas spēles rezultāts tika atklāts 13. minūtē - uzreiz pēc tam, kad baložnieki bija izturējuši skaitlisko mazākumu. Vārtus guva viņu uzbrucējs Adrians Spunde (1:0). Otrās trešdaļas sākumā Filips Ļotovs panāca jau 2:0. 27. minūtē liepājnieki beidzot izmantoja skaitlisko vairākumu – 1:2, gols Artūra Lūsēna kontā. Pēdējā perioda sākumā ar diviem vārtu guvumiem, starp kuriem bija tikai pāris minūtes, Liepājas komanda izvirzījās vadībā – 3:2. Pa bumbiņai pretinieku vārtos iemeta Ralfs Redjko un Gints Finks. Baložu florbolistiem vāl bija daudz laika, lai atspēlētos, tomēr liepājnieku aizsardzība vairs nekļūdījās, FK "Kurši" varēja svinēt uzvaru ar 3:2 un priecāties par bronzas godalgām.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Ralfs Redjko, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. Par labāko FBK "Baloži" rindās tika atzīts otro vārtu autors Filips Ļotovs.

JUGLASCIEMS