"Talsu NSS/Krauzers" sakauj ulbrociešus. Sērijā – 2:1

25.02.2023

talsi_akmenlauks_23.jpg

Ļoti svarīgu uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā pret komandu "FS Masters/Ulbroka" guvusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā spēles otrajā pusē guva sešus bezatbildes vārtus un triumfēja ar 8:2, sērijā panākot 2:1. Nepaturams uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Akmeņlauks.

 

Ceturtdaļfināla sērija starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka" bija pārcēlusies uz Talsiem, tieši talseniekiem izdevās atklāt spēles rezultātu – 1:0, 4.minūtē precīzs bija Armands Budreika. 16. minūtē ulbrocietis Valters Lapiņš atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Neizšķirts jeb 2:2 bija arī spēles vidū, bet atlikušajā laikā vārtus guva tikai mājinieki. Divas golus iemeta Mariss Bergmanis, bet pa vienam – Armands Budreika, Matīss Jorens Švedenbergs, Toms Akmeņlauks un Artis Raitums, nodrošinot Talsu komandai pārliecinošu uzvaru ar 8:2. Sērijā līdz vienas komandas četriem panākumiem jau otro reizi vadībā izvirzījās "Talsu NSS/Krauzers" (2:1).

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Akmeņlauks, bet pa diviem goliem iemeta Mariss Bergmanis un Armands Budreika. Labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Sandijs Gabriels Siliņš, kurš atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem. Par labāko starp ulbrociešiem atzina Eduardu Stūri, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Arī sērijas ceturtā spēle notiks Talsos, tā paredzēta rīt, 26. februārī, sākums pulksten 17.00.

JUGLASCIEMS