"RTU/Rockets-2" un "Vikingi/FBC Riga" apmainās ar uzvarām

19.12.2022

rfl_dec_2022.jpg

Decembra otrajā nedēļā Rīgas Florbola līgā tika aizvadītas veselas četras spēles, kurās pie punktiem tika piecas no sešām komandām. Visvairāk uzmanības, protams, tika pievērsts "Vikingi/FBC Riga" un "RTU/Rockets-2" dueļiem, taču mazāk interesanti neklājās arī "Salibandītu" un "Veterānu/DHLV" savstarpējā cīņā.

 

Otrdienas vakarā Ziemeļvalstu ģimnāzijā "Vikingi/FBC Riga", abām komandām tiekoties pirmo reizi, uzņēma "RTU/Rockets-2". Līdzvērtīgā spēlē ar rezultātu 9:8 pārāki izrādījās studenti. Uzvarētāju rindās pa trīs punktiem sakrāja Klāvs Štāls (2+1) un Linards Mežals (1+2).

 

Trešdien pie otrās uzvaras tika "Rockets Sr" vienība, kuriem trešajā periodā izdevās atspēlēties un pārspēt "RTU/Rockets-2". Senioru sastāvā ar hat-trick izcēlās Artūrs Kvēps (3+0), bet pretinieku komandā tāds pats gods tika spēlējošajam trenerim Klāvam Štālam (3+1).

 

Piektdienas pirmajā duelī "Vikingi/FBC Riga" pārliecinoši revanšējās "RTU/Rockets-2", izcīnot uzvaru ar rezultātu 16:8. Jāpiemin gan, ka studentiem šī bija trešā spēle četrās dienās. Vikingu rindās izcilu spēli aizvadīja Valters Zauss, izceļoties ar deviņiem (7+2) rezultativitātes punktiem. Noslēdzoties fanu balsojumam, viņš tika atzīts arī par Rīgas Florbola līgas novembra labāko spēlētāju.

 

Toties piektdienas vakara otrajā duelī, par intrigu parūpējās "Salibandīti" un "Veterāni/DHLV". Pirmajā šīs sezonas papildlaikā izšķirošos vārtus guva Toms Eislers, nokārtojot veterānu uzvaru – 9:8. Mača rezultatīvākā spēlētāja gods šoreiz Matīsam Kalupniekam, kura kontā 7 punkti (1+6).

  

Informāciju sagatavoja:

Rīgas Florbola līga
www.rigasflorbolaliga.com 

SF
JUGLASCIEMS