"My Floorball" mēneša spēlētāji oktobrī

03.11.2022

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā vīriešiem, ELVI florbola līgā sievietēm, 1. un 2. līgā vīriešiem. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Par oktobra mēneša labāko spēlētāju ELVI florbola līgā sievietēm tika atzīta "NND/RJTC" uzbrucēja Elīna Dīce. Rīdzinieces izcili iesākušas sezonu un cīnās bez zaudētiem punktiem. Oktobrī Dīce palīdzēja savai komandai izcīnīt piecas uzvaras, izceļoties ar astoņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Jaunā uzbrucēja šosezon aizvadītajās sešās spēlēs sakrājusi 14 punktus, kas ir labākais rādītājs komandā un trešais visā čempionātā.

 

ELVI florbola līgā vīriešiem mēneša labākā spēlētāja godu izpelnījās FBK "Valmiera" uzbrucējs Kevins Šmits. Valmierieši oktobrī uzvarēja visās četrās spēlēs un Šmits šos panākumus sekmēja ar astoņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, pie tam pēdējos trīs mačos viņa kontā uzvaras goli. Šajā sezonā uzbrucējs ar savāktajiem 20 (10+10) punktiem un ir savas vienības rezultatīvākais vīrs. FBK "Valmiera" ar 19 punktiem atrodas ELVI florbola līgas tabulas pirmajā vietā.

 

1. līgā vīriešiem mēneša labākā spēlētāja tituls ir piešķirts "Leģions/Grobiņas SC" aizsargam Ingaram Jansonam. Kurzemnieki oktobrī svinēja panākumus visās trīs aizvadītajās spēlēs, bet Jansons guva divus vārtus un sešas reizes asistēja partneriem. Noslēdzot mēnesi Grobiņas vienība ieņem otro vietu Rietumu grupas tabulā un Jansons ar 13 punktiem ir viens no čempionāta produktīvākajiem savas pozīcijas florbolistiem.

 

Mēneša labākā spēlētāja balva 2. līgā vīriešiem nonāks FK "Jūrmala" uzbrucēja Emīla Berķa rokās. Jūrmalnieki aizvadītajā mēnesī uzvarēja divos no četriem mačiem, bet Berķis demonstrēja izcilu rezultativitāti, sakrājot 21 (11+10) punktu. FK "Jūrmala" šobrīd atrodas Rietumu grupas tabulas trešajā pozīcijā, bet Berķis pārliecinoši izvirzījies čempionāta rezultatīvāko vīru saraksta galvgalī.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2022./2023.g. sezonā

 

MĒNESIS

ELVI FL vīriešiem

ELVI FL sievietēm 

1. līga vīriešiem

2. līga vīriešiem

Septembris

Tomass Kristofers Birstiņš

(FS Masters/Ulbroka)

     

Oktobris

Kevins Šmits

(FBK Valmiera)

Elīna Dīce

(NND/RJTC)

Ingars Jansons

(Leģions/Grobiņas SC)

Emīls Berķis

(FK Jūrmala)

 

MY FLOORBALL

JUGLASCIEMS