Kocēnos norisināsies seminārs florbola treneriem

18.08.2022

heiki.jpg

24. un 25. augustā Kocēnu kultūras namā notiks seminārs florbola treneriem, kurā ar izglītojošām lekcijām uzstāsies zinoši pašmāju un ārzemju speciālisti. Pasākums norisināsies starptautiskā florbola foruma "Latvian Open 2022" ietvaros. Starp lektoriem būs pieci vadošo florbola lielvalstu (Somija, Čehija) pārstāvji.

 

Lektori un tēmas:

 

- Latvijas Florbola savienības (LFS) Tiesnešu komitejas vadītājs, IFF kategorijas tiesnesis Māris Kumerdanks - Florbola spēles noteikumu izpratne un fiziskas spēles vadlīnijas.

 

- "Nokian KrP" galvenais treneris Janne Kainulainen (Somija) - No spēlētāja līdz izlases trenerim.

 

- Latvijas Antidopinga biroja Eksperts izglītības un informācijas jautājumos Ivans Šapošņikovs - Informatīva saruna par antidopinga jautājumiem.

 

- "Esport Oilers" galvenais treneris, divkārtējs pasaules čempions kā Somijas U19 vīriešu izlases galvenais treneris Heikki Luukkonen (Somija) - Aizsargājies un uzbrūc kā čempions.

 

- Viens no "Classic" un Somijas U23 vīriešu izlases treneriem Miikka Palvalin (Somija) - Florbola spēles analītika.

 

- "ACEMA Sparta Praha" galvenais treneris, viens no Čehijas vīriešu izlases treneriem Marek Vojta (Čehija) - Individuālās prasmes starptautiskajam līmenim.

 

- Latvijas U17 jauniešu izlases galvenais treneris Artis Raitums - Spēlētāju sagatavošana jauniešu izlasēm.

 

- "FbŠ Bohemians" galvenais treneris Michal Jedlička (Čehija) - Čehijas florbola attīstības modelis, kas ļāva divreiz pēc kārtas uzvarēt pasaules čempionātā U19 vīriešiem.

 

Pilna semināra programma apskatāma šeit.

 

Semināru organizē Latvijas Florbola savienība sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi (LSFP), Sporta izglītības aģentūru un Izglītības, kultūras un inovatīvo projektu asociāciju. Seminārs tiek līdzfinansēts no valsts budžeta līdzekļiem.

 

Pieteikšanās līdz 23. augustam, rakstot uz info@floorball.lv.

 

 

 

 

JUGLASCIEMS