"Ķekavas Bulldogs" uzvar "Lekringu" un garantē sev 2. vietu

09.05.2021

bulldogs_21.jpg

Par ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra otrās vietas ieguvēju kļuvusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šodien Cēsīs ar 8:4 uzvarēja vietējo vienību "Lekrings". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Anna Ankudinova.

 

Cēsīs notikušajā spēlē "Lekrings" uzņēma komandu "Ķekavas Bulldogs". Ķekavietēm, lai atklātu mača rezultātu, pietika ar četrām sekundēm (!) – 1:0, vārtu guvums Līgas Vancānes kontā. Perioda izskaņā ar golu atbildēja cēsniece Liliāna Jakovicka – 1:1. Otrajā trešdaļā viešņas guva četrus bezatbildes vārtus, vadības grožus stingri pārņemot savās rokās – 5:1. Iegūto pārsvaru "Ķekavas Bulldogs" nosargāja un varēja svinēt uzvaru ar 8:4.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (2+2) punktiem bija Anna Ankudinova. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Līga Vancāne, Dārta Derupa un Anda Luža, kurai tika pasniegta labākās spēlētājas balva. Par labāko starp cēsniecēm atzina Liliānu Jakovicku, kurai šajā mačā 3 (2+1) punkti. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kate Meldere, bet divus vārtus guva Luīze Raseiceva. Ar šo uzvaru "Ķekavas Bulldogs" sev nodrošināja 2. vietu regulārajā turnīrā (31 punkts). Tas nozīmē, ka ķekavietes jau kvalificējušās pusfinālam. "Lekrings" ar 17 punktiem ierindojās 6. vietā un izslēgšanas spēles sāks ar ceturtdaļfinālu, kurā tās pretiniece būs FK "Ķekava".

SF
JUGLASCIEMS