14 uzvaras 14 spēlēs! "Rubene" regulāro turnīru noslēdz Ķekavā

09.05.2021

rubene_gaugere_21.jpg

Kocēnu "Rubene" jau pirms ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra finiša bija kļuvusi par tā uzvarētāju, bet šodien viesos kocēnietes ar 12:6 pieveica "Ķekavu", noslēdzot to ar simtprocentīgu bilanci – 14 uzvaras 14 spēlēs. Šīsdienas panākuma galvenās kaldinātājas ar pieciem rezultativitātes punktiem katrai bija Zane Darša un Laura Gaugere.

 

Ķekavā notikušās spēlēs starp FK "Ķekava" un Kocēnu "Rubeni" rezultātu 4. minūtē ar precīzu metienu atklāja kocēniete Danute Tinkuse – 1:0. Pēc pirmā perioda viešņas atradās vadībā ar 2:0, jo vienu golu bija iemetusi arī Samanta Bērziņa. 22. minūtē, kad rezultāts bija jau 3:0, ķekavietēm izdevās realizēt savu skaitlisko vairākumu – 1:3, vārtu guvums komandas kapteines Paulas Metālas kontā. Pēc otrās trešdaļas Kocēnu komanda atradās vadībā ar 7:1, bet visā spēlē "Rubene" uzvarēja ar 12:6.

 

Rezultatīvākās starp uzvarētājām ar pieciem punktiem katrai bija Zane Darša un Laura Gaugere, četrus golus iemeta Danute Tinkuse, bet ar 4 (1+3) punktiem izcēlās Simona Grāpēna, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. 3 (1+2) punkti Jūlijas Rozītes kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina vārtsardzi Danu Gulbi, kura atvairīja deviņus no 21 pretinieču metiena. Rezultatīvākās viņas komandā ar 3 (2+1) punktiem katrai bija Katrīna Kate Fībiga un Kristīne Kirilova, bet Paulai Metālai 2 (1+1) punkti. Kocēnu "Rubene" regulāro turnīru noslēdza ar 14 uzvarām 14 spēlēs, izcīnīja pirmo vietu un var gatavoties pusfinālam, bet "Ķekavai" ir 25 punkti un garantēta trešā vieta. Ķekavietēm vēl paredzēta viena regulārā turnīra spēle, bet jau zināms, ka pusfinālā viņu pretiniece būs Cēsu komanda "Lekrings".

SF
JUGLASCIEMS