Ulbrokieši savā laukumā pieveic "Kuršus"

10.10.2020

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ceturto panākumu guvusi komanda "Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 8:4 pārspēja Liepājas "Kuršus". Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Lauris Zaicevs.

 

"Oxdog Ulbroka", kas līdz šim piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši", kas bija izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas. Jau 38. sekundē spēles rezultātu ar precīzu metienu atklāja liepājnieks Ralfs Polis – 1:0. Līdz pirmā perioda beigām ar diviem vārtu guvumiem atbildēja Atis Blinds, vēl pa bumbiņai viesu vārtos raidīja Lauris Zaicevs un Niks Ķuzulis – 4:1. Pēc otrās trešdaļas mājiniekiem bija jau četru vārtu pārsvars (6:2). Pēdējā perioda pirmajā pusē liepājnieki divus vārtus atguva (4:6), tomēr pēdējais vārds šajā mačā piederēja komandai "Oxdog Ulbroka", kas svinēja uzvaru ar 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Lauris Zaicevs, kurš šajā mačā izcēlās ar trim goliem. 3 (1+2) punkti Kristera Eglīša kontā, bet pa diviem vārtiem iemeta Atis Blinds un Niks Ķuzulis. Par labāko starp liepājniekiem atzina vārtsargu Edgaru Rimarenko, kurš atvairīja 30 no 37 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedra Ralfa Poļa kontā divi vārtu guvumi. Pēc šīs uzvaras "Oxdog Ulbroka" ar 11 punktiem pakāpās uz 5. vietu turnīra tabulā, bet liepājniekiem joprojām deviņi punkti un tagad vairs tikai 7. vieta.

SF
JUGLASCIEMS