"Irlava/Avant" viesos atņem punktu "Rubenei"

11.10.2020

rubene_mirkss_2020.jpg

Pirmajā no četrām šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma komandu "Irlava/Avant". Lai arī pēc pirmā perioda vadībā ar 2:0 atradās laukuma saimnieki, irlavniekiem pamatlaika galotnē izdevās izraut neizšķirtu – 3:3. Pagarinājumā veiksme tomēr bija "Rubenes" pusē, kas guva panākumu ar 4:3, izšķirošais vārtu guvums Reiņa Mirkša kontā.

 

Gan Kocēnu "Rubene", gan "Irlava/Avant" jauno sezonu sākušas ne pārāk pārliecinoši. Kocēnieši sešās spēlēs bija tikusi pie deviņiem punktiem, bet irlavnieki piecās spēlēs ieguvuši sešus punktus. Abu komandu savstarpējās spēles rezultātu atklāja mājiniece "Rubene", kas pirmā perioda laikā pēc Andra Jēkabsona un Arnija Kuratņika precīzajiem raidījumiem izvirzījās vadībā ar 2:0. Toties jau otrajā trešdaļā divus vārtus guva Irlavas komanda Kristapa Kazlovska un Krista Pauloviča personā, atjaunojot neizšķirtu – 2:2. Pēdējā periodā laukuma saimniekus vēlreiz vadībā izvirzīja Ingars Matisons (3:2), bet viesiem atkal izdevās atspēlēties, jo 57. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Mareks Stančiks – 3:3. Uzvarētājus vajadzēja noskaidrot pagarinājumā, izšķirošo golu 65. minūtē iemeta mājinieks Reinis Mirkšs, nodrošinot "Rubenei" uzvaru ar 4:3 un divus punktus turnīra tabulā, kamēr "Irlavai/Avant" jāsamierinās ar vienu punktu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Klaids Maļcevs, kurš atvairīja 38 no 41 pretinieku metiena. Rezultatīvākais viņa komandā ar divām piespēlēm bija Atis Stepāns. Par labāko starp irlavniekiem atzina Kristapu Kazlovski, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 11 punktiem ieņem 6. vietu, bet "Irlava/Avant" ar septiņiem punktiem atrodas 8. pozīcijā.

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS