Grupā ZU15 "Lielvārde" pirmo uzvaru svin Bauskā

27.10.2023

lvd_15_23.jpg

Pērnās sezonas ZU14 čempione "Lielvārde" vakar, aizvadot savu trešo spēli jaunajā sezonā, pretinieku laukumā ar 9:5 pārspēja "Bauskas BJSS" komandu, tādējādi gūstot pirmo uzvaru šajā sezonā. Trīs vārtus uzvarētāju labā iemeta Roberts Kalniņš.

 

Spēles pirmā trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 2:2. Otrajā trešdaļā vēl divus vārdus guva viesi, periodam noslēdzoties ar rezultātu 4:2. Lielā mērā izšķirošus vārtus "Lielvārde" guva trešās trešdaļas sākumā, kad pēc nospēlētām trīs ar pusi minūtēm rezultāts uz tablo vēstīja 6:2 viesu labā. Lai arī mājinieki nepadevās un spēja atbildēt ar precīziem metieniem, tomēr pēc katra vārtu guvuma mājinieku izpildījumā viesi atbildēja tieši ar to pašu, pēdējo bumbiņu raidot jau tukšos vārtos.


Rezultatīvākie spēlētāji "Bauskas BJSS" komandā šajā spēlē bija Artis Duklavs (2+0), Aksels Aleksandrovs (1+1) un Markus Maņeps (1+1); savukārt viesu komandā ar trīs vārtu guvumiem izcēlās Roberts Kalniņš, bet trīs piespēles atdeva Reinis Kalniņš, tādējādi esot rezultatīvākie lielvārdiešu rindās.

 

Teksts un foto: Gatis Stabiņš


JUGLASCIEMS