"Irlava/Avant" rāda raksturu un pieveic Kocēnu "Rubeni"

17.04.2021

irlava_gols_20.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem jau septīto uzvaru izcīnījusi "Irlava/Avant", kas šovakar savā laukumā, tiekoties ar Kocēnu "Rubeni", pēdējā periodā likvidēja triju vārtu deficītu un guva panākumu ar 8:6. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja brāļi Renārs un Mareks Stančiki.

 

Pēdējā no četrām šīsdienas spēlēm "Irlava/Avant" savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni". Jau 4. minūtē rezultātu atklāja mājinieki – 1:0, vārtus guva Renārs Stančiks. Līdz nākamajam vārtu guvumam bija jāgaida 30 spēles minūtes – otrās trešdaļas otrajā pusē triju minūšu laikā kocēnieši guva četrus vārus – 4:1. Pa golam iemeta Ingars Matisons, Ritvars Bērziņš, Gatis Akūlovs un Juris Zilberts. Tomēr izšķirošie notikumi risinājās pēdējā periodā, kad laukuma saimnieki guva sešus vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 7:4. Pa diviem goliem Renāra Austruma un Edgara Taubes kontā, bet pa vienam iemeta Renārs Stančiks un Kristaps Kazlovskis. Galarezultātā "Irlava/Avant" svinēja uzvaru ar 8:6.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autors Edgars Taube. Pa diviem goliem iemeta arī Renārs Austrums un Kristaps Kazlovskis, bet rezultatīvākie ar trim punktiem katram bija brāļi Stančiki – Renārs un Mareks. Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar trim piespēlēm bija Arnijs Kuratņiks, pa diviem punktiem sakrāja Juris Zilberts un Dāvis Zēmelis, bet labākā spēlētāja balva tika pasniegta Ingaram Matisonam, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. "Irlava/Avant" pēc šī panākuma ar 23 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5. vietu, bet "Rubenei" joprojām 19 punktu un 7. vieta.

SF
JUGLASCIEMS